Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Lizette Januari 2017 Nederweert / Nederland
Het was niet de eerste keer dat mijn paarden vervoerd moesten worden maar het was wel de eerste keer dat dit zonder "kleerscheuren" gebeurde. Dit met name dankzij Harry en zijn moderne luxe 2-paards vrachtwagen met zijlading en lage instap. Harry wist met zijn rustige en vriendelijke houding mijn paarden binnen een mum van tijd te laden, voor mij ongekend! De paarden kwamen rustig en relaxed op de plaats van bestemming. Harry, zeer bedankt! De volgende keer hoef ik niet meer na te denken over het vervoer van mijn paarden, ik neem meteen contact op met Harry van Horse Logistics!!
Alfred Denker December 2016 Spanje
Zeer vriendelijk. Uitstekende service op hele korte termijn. Een aanrader.
Ellen December 2016 Ut/Ned
Fijne vervoerder: consciŽntieus, pragmatisch ťn relaxed. Fijn vervoer: state of the art, safe en slim flexibel in te delen 2 paard vrachtwagen. Goed oog voor mens en paard. Rijdt netjes. Rondom prima!
Sylvia Naagen November 2016 Lithoijen
Ik ben zelf professioneel werkzaam in de paarden, maar ik maak toch af en toe gebruik van Horse Logistics, zoals afgelopen donderdag 24 november. 2 tweeŽnhalf jarige moesten in het noorden van het land opgehaald worden. Beide waren nog niet veel in de hand geweest. Eentje moest afgezet worden in Bodegraven Het overgebleven paard werd toen wat onrustig en toen hebben we het tussenschot als voorwand neergezet,waarna we het paard in de hoek vastgezet hebben, daardoor hebben we de reis rustig en veilig voort kunnen zetten naar het zuiden. Kortom een aanrader voor zowel de amateur met 1paard alswel de beroeps.
Margit November 2016 Utrecht nederland
Mijn shire merrie is vier jaar en nog heel onervaren, dus het was zo relaxt dat toen Harry kwam hij direct zei dat we rustig aan zouden doen en alle tijd hadden! Alles ging heel gemoedelijk en paardvriendelijk, ik vond Harry ook geruststellend toen ik t even spannend vond en hij hielp met laden en reed rustig. Alles dus helemaal top! Bovendien reed ik mee in de wagen en kon ik de hele tijd op de camera mijn paard zien! Hoe leuk is dat! De prijjs is per km en vind ik prima, Harry wil iets te doen hebben, nadat hij stopte met werken, hij heeft verstand van paarden ent hij heeft en neemt de tijd! Ik betaalde zeker niet de hoofdprijs! Aan te bevelen dus!!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.