Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Jacqueline Brouwer Maart 2019 Helvoirt
Ik zag er als een berg tegenop om mijn Tinker en Ijslander te vervoeren. De laatste keer was 15 jaar geleden waarbij mijn paardje zoet de trailer inliep en vervolgens een veel te woeste rit meemaakte. Hij was drijfnat van angst en heeft uren staan trillen. Sindsdien vermeed ik vervoer, maar maandag was er geen ontkomen aan... Wat een verschil! Ze stonden binnen in het ruime en hoge vrachtwagentje voor ze het in de gaten hadden. Harry reed rustig en behoedzaam. Op de webcam kan je ze de hele tijd volgen, ook als bijrijder. De rit was voorbij voor we het wisten en paardjes hebben nu een goede ervaring. En ik ook:) bedankt Harry!
Marcel van Engelen Maart 2019 Dreumel Gelderland Nederland
Ik kan niet anders zeggen dan dat Harry onze tinker perfect vervoerd heeft. Topservice door een geweldig professionele, aardige, behulpzame en meedenkende man. Mochten wij in de toekomst nog eens een paard moeten vervoeren dan bellen wij Harry! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Daniella Maart 2019 Zoetermeer
Ontzettend tevreden over horse logistics ! Van uddel naar Axel met 2 paarden. Heel fijn bedrijf die goede service levert !
Regi Ruch Maart 2019 Ennetbürgen, Schweiz
Ich kann horse-logistics.nl absolut empfehlen. Sehr schnelle, freundliche Kommunikation. Preis-Leistungsverhältnis Top! Selbst kurzfristige Änderungen wurden lösungsorientiert und professionell umgesetzt. Die Fahrer wahren extrem pünktlich und sorgfältig im Umgang mit dem Pferd. Unsere Pferde würden jederzeit wieder mit horse-logistics.nl reisen. Danke für den prima Service :-) Regi Ruch
Karin van Vroenhoven Februari 2019 Gorinchem
Prima vervoer vandaag van mijn mérens en cob van Nistelrode naar Beesd. Superbus waar ze met het hoofd naar achteren in staan en vooruit de vrachtwagen weer uit kunnen lopen. Harry is vriendelijk en rustig en helpt waar nodig! Ik ben heel tevreden.


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.