Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Frederieke Februari 2023 Beusichem
Harry heeft onze hoogbejaarde shetlander Saartje naar de kliniek in Lienden gebracht en een paar dagen later opgehaald. Ze heeft comfortabel en in alle rust gereisd, en dat ze geen reis-ervaring had vond Harry geen probleem :). We wisten niet precies wanneer ze weer opgehaald kon worden, maar dat was ook geen probleem, en op de betreffende dag stond hij weer klaar voor Saartje. Kortom: tevreden pony en mens!
Will Februari 2023 Tilburg
Mijn paard Noa moest helaas verhuizen naar mijn dochter in Limburg omdat wij zelf naar Zweden verhuizen. Noa heeft een sterk karakter dus als hij iets niet wil in dit geval verhuizen, werkt hij niet mee. Na anderhalf uur van alles proberen vond Harry het mooi geweest en kwam plan B met een shovel en groot pak stro Noa de wagen in krijgen en dit lukte meteen. Eenmaal aan boord vond Noa het allemaal best en kwamen we na een gezellige snelle rit veilig op onze bestemming. Bedankt Harry dat de verhuizing is gelukt.
Marlon Kerkhove Februari 2023 Rotterdam
Een betrouwbaar adres voor het vervoer van paarden. Professioneel, rustig en nog gezellig ook.
Tamara Februari 2023 Wijchen
Absoluut een aanrader! Harry heeft mijn merrie naar de kliniek gebracht en weer terug naar stal. Omdat we lang niet meer op pad waren geweest, was het best een beetje spannend hoe het zou gaan en ook het bezoek aan een kliniek is niet het leukste uitje. De ervaring van Harry en de rust die hij heeft gaf mij alle vertrouwen dat het goed zou komen en dat was ook zo!
Charlotte Sol Januari 2023 Nederland
Ik heb door Harry mijn veulen op laten halen uit zuid Duitsland. Vooraf heel goed geadviseerd en uitgelegd hoe het allemaal in zijn werk gaat. Voor mij was het de eerste keer en daardoor belangrijk om begeleiding te krijgen. Ook mocht ik mee rijden. Alles was perfect georganiseerd. Van harte an te bevelen.
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.