Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Mariska Claassens September 2021 Arnhem
Ik had behoorlijk wat zenuwen voor de verhuizing van mijn paard. Hij laadt overall goed en heeft geen gek verleden gelukkig maar vervoeren van paarden vind ik altijd een spannende ondernemen, en al helemaal met een verhuizing waarna een paard op een nieuwe stal komt. Vanaf de communicatie op de mail tot het versturen van een locatie, het mij mijn ding met laden laten doen waarna paard lief met tien minuten goed stond tot een foto van de camera (ik reed in mijn auto vooruit naar de stal) op de app tot zijn geruststellende woorden, alles was top geregeld. Ik mocht ook gewoon mijn zenuwen laten zijn en dit werd niet betutteld of groter/kleiner gemaakt dan het was, ik mocht het ook gewoon spannend vinden en Harry regelde de rest. Echt heel fijn. Mocht ik nog eens een paard willen vervoeren of aan iemand een vervoerder moeten aanrader, gaat dit zeker Horse Logistics met Harry zijn. Harry, nogmaals vanuit mijn hart: Dank je wel!
Annemarie September 2021 Veghel
Ons veulen moest naar de opfok. Onze 1 1/2 paarden trailer is niet geschikt voor vervoer veulen. Daarom gekozen voor een taxi. Veulen ging samen met moeder naar opfok waar deze wordt afgespeend. Merrie aangelijnd in de taxi en veulen los. Merrie liep zo de auto in. Laden (hengst) veulen ging wel met enige moeite. We hebben hem er in moeten duwen met drie mensen. Harry's ervaring met paarden vervoer kwam hier goed van pas. De lage instap van de mooie nieuwe auto hielp ook mee. Onderweg waren de paarden rustig wat met de camera in de gaten kon worden gehouden. Ook knabbelden ze van het opgehangen hooi. Al met al een zeer prettige ervaring. Bedankt Harry.
Nikki Schuurman September 2021 Amsterdam
Echt super blij met Harry die mijn Barock Pinto gister naar zijn nieuwe thuis heeft gebracht. Hij heeft een prachtig vrachtwagentje waar de paarden veilig en comfortabel in staan. Dank je wel Harry voor de goeie zorgen en het relaxte contact!
Jacqueline Van Der laars-Branger Augustus 2021 Rotterdam
25 augustus is ons tinker veulen door Harry naar de nieuwe stal gereden. Ik kan alleen heel positief zijn over zijn kunnen hij neemt de tijd voor je en voor je paard de wagen is super veilig en zelfs bij aankomst hielp hij mij ons veulen naar stal te brengen. Ik kan alleen zeggen met grote IK ZAL HARRY ZEKER AANRADEN ALS PAARDENTAXI. Harry bedankt voor alle goede zorgen en transport.
Victor Vreeken Augustus 2021 Leiden
Harry is in alle opzichten een professional! Snel en simpel afspraak maken, vervolgens bij alles goed voorbereid en op tijd. Stelt eigenaar/eigenaresse gerust en geeft het advies waar je ook echt wat mee kunt. Aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.