Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 49 50 51 52 53    volgende >>
Sietske Voorhout April 2022 Wijk en Aalburg
Mijn droom werd werkelijkheid, ik kocht eindelijk mijn droompaard en kon haar meenemen naar een mooie plek bij mij in de buurt. Een merrie van 18 jaar die nog nooit met trailer was vervoerd of op een andere stal had gestaan dan waar ze was geboren. Omdat ik haar een prettige eerste ervaring met transport wilde geven, ben ik gaan zoeken naar goede referenties van transportbedrijven. Zo ben ik bij Harry terecht gekomen. Een duidelijke en betrouwbare man die ons in alle rust heeft begeleid tijdens het hele transporttraject. Het was fijn om eerst even zelf de vrachtwagen te mogen bekijken en uitleg te krijgen hoe ik mijn paard moest laden. Ze stapte er zo op en kwam op locatie weer netjes de trailer uit. Dit had voor haar eerste keer op de wagen niet beter gekund! Door Harry's uitleg, rust en vertrouwen hebben we een mooie reis kunnen maken.
Family Bachmann April 2022 Denmark
We used Harry & horse logistics to transport our pony from Holland to Germany. We got many updates during the transport and pictures of how our new family member had arrived safely in the transit stable where our driver picked him up. We will be using Harry again in the future.
E. Zweers April 2022 Utrecht, NL
Mijn merrie mocht op 1 april haar nieuwe stal in Groenekan gaan bewonen, en Harry heeft ons fantastisch geholpen. De afspraak was binnen no-time gemaakt, de communicatie was helder en vlot. Op de dag zelf verliep alles luchtig, volgens schema en kon ik met een gerust hart achter de wagen aanrijden. Zo kon mijn paard zo relaxed mogelijk aan het Utrechtse hoofdstuk van haar leven beginnen. Nogmaals enorm bedankt!
Mandy April 2022 Netherlands
Vandaag ben ik met mijn paard naar de dierenarts toe geweest met de paardenvrachtwagen van Horse-logistics. Normaal gesproken wilt zij de trailer niet in maar nu met de paardenvrachtwagen heb ik hier geen last van gehad. De service was heel erg goed en het transport heel professioneel en goed geregeld. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! En veilig vervoer van het paard staat zeker voorop hier.
Laura Kreuze Maart 2022 Meppel
Top vervoer en super communicatie. Absoluut een aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 49 50 51 52 53    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.