Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Barbara April 2019 Veghel
Tijdens het trailer laden heeft mijn paard een traumatische ervaring opgedaan ( vallen, van klep schuiven en met erg veel achterwaartse druk geladen.) Dit leidde naast het trauma tot een peesblessure. Ik was dus erg huiverig om haar na een 2-weeks verblijf in een paardenkliniek, weer naar huis te vervoeren. Horse-logistics heeft dit boven verwachting goed en veilig gedaan. Doordat mijn paard in een "box" kon staan en zonder achterwaartse druk en insluiting kon worden geladen, stond ze binnen 2 minuten op de 2-paards wagen. Een enorme opluchting!!!
Irma Haider April 2019 Landgraaf
Ik heb de afgelopen tijd meerdere keren gebruik gemaakt van de service van Harry's Horse logistics. Ik was uitermate tevreden over het service en zal het iedereen aanbevelen. Harry is een zeer goede chauffeur die uiterst voorzichtig rijdt en het paard middels camera goed in de gaten houdt. Hij was elke keer ruim op tijd aanwezig en het laden ging zonder problemen en heel rustig. Ook in de dierenkliniek wist hij de weg te vinden en was Harry een aangename begeleider en mijn steun en toeverlaat. Ook mijn hengst heeft genoten van de uitstapjes met Harry. Hij mocht immers vrij achter in de wagen staan en had een heel goed gevulde hooinet ter beschikking. Mijn hengst en ik willen alleen nog maar met Harry's Horse logistics reizen.
Debbie Van der Wal Maart 2019 DEN BOMMEL
Fantastisch gereden. Uiterst professioneel. Hele fijne ervaring geweest voor onze Arabische volbloed hengst die naar Utrecht moest. Voor hem de eerste keer op de vrachtwagen, maar weet zeker dat hij het niet als onprettig heeft ervaren. Zo stond hij er ook niet bij. Dit kon ik namelijk zien door de camera voorin. Heel erg fijn! Zeker een aanrader voor een ieder die zijn of haar paard op een fijne manier wil laten vervoeren.
Elsbeth Pouw Maart 2019 Rosmalen
Onlangs heeft Horse-logistics het vervoer van mijn paard naar de kliniek geregeld. Voor mij was het de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een paarden taxi maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Alles mooi op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam. Als het in de toekomst weer nodig is dan neem ik zeker weer contact op met Horse logistics.
Jacqueline Brouwer Maart 2019 Helvoirt
Ik zag er als een berg tegenop om mijn Tinker en Ijslander te vervoeren. De laatste keer was 15 jaar geleden waarbij mijn paardje zoet de trailer inliep en vervolgens een veel te woeste rit meemaakte. Hij was drijfnat van angst en heeft uren staan trillen. Sindsdien vermeed ik vervoer, maar maandag was er geen ontkomen aan... Wat een verschil! Ze stonden binnen in het ruime en hoge vrachtwagentje voor ze het in de gaten hadden. Harry reed rustig en behoedzaam. Op de webcam kan je ze de hele tijd volgen, ook als bijrijder. De rit was voorbij voor we het wisten en paardjes hebben nu een goede ervaring. En ik ook:) bedankt Harry!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.