Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 36 37 38 39 40    volgende >>
Saskia December 2020 Overveen
Beste Harry, Bedankt voor de geweldige service. Met je hebt met goede zorg en een echt paarden hart mijn paard naar MŁnchen en terug gebracht in de comfortable 2 paard vrachtwagen. Fijne communicatie ook. Ik zal je service zeker aanraden.
Sophie van Nifterick December 2020 Delft
Super service! We werden keurig op tijd opgehaald en mijn oude dame kwam na een flinke reis heerlijk rustig van de vrachtwagen. Een echte aanrader!
Roel Beurskens December 2020 ZALTBOMMEL
We hebben Harry van horse-logistics als zeer behulpzaam ervaren. Op zeer korte termijn zochten wij vervoer van onze pony en Harry heeft daar perfect op ingespeeld ondanks een drukke agenda. Ook het transport zelf verliep vlekkeloos, uitstekend op tijd en voor zover mogelijk relaxed voor de pony.
John Van Vlimmeren stoeterij de Ierse tinker November 2020 Oirsbeek
De eerste keer door harry horse logistics een tinker laten vervoeren we zijn zeer tevreden goede communicatie en houden zich aan de afspraak en zeer paar vriendelijk . harry bedankt 👍
Iris van Laarhoven November 2020 Mons, BelgiŽ
Voor mijn verhuizing naar Mons in BelgiŽ zocht ik een vervoerder voor mijn paard Annecy en ik kwam meteen uit bij Harry. Alles werd perfect geregeld, van ophalen en naar de keuring gaan tot het afleveren. Doordat ik zelf niet bij het transport kon zijn was het voor mij erg spannend maar ik kon live de locatie van Annecy de gehele rit volgen en ik kreeg foto's door dat ze rustig op de trailer stond. Annecy kwam na een lange rit super relaxed aan op de nieuwe stal, ze liep zo de vrachtwagen af zonder stress of zweet. Op de stal heeft Harry ook nog heel prettig uitleg gegeven over de dingen die ik in BelgiŽ moest regelen, echt een totaalpakket aan service en klantvriendelijkheid! Hele prettige communicatie en vooral heel paardvriendelijk!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 36 37 38 39 40    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.