Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 55 56 57 58 59    volgende >>
Nicole Karajkovic September 2022 Germany
Mein Fohlen wurde am 23.09.22 von den Niederlande nach Belgien transportiert. Alles lief perfekt und unkompliziert. Von der Kontaktaufnahme, über ein Angebot zum Transport, bis zur Pünktlichkeit am Transport Tag. Super nett, hilfsbereit und sehr pferdefreundlich. Alles lief glatt, sogar das abladen am Zielort. Ich kann es nur weiterempfehlen…. Top Unternehmer 👍
Jolanda Schijf September 2022 Meeuwen
Als u een goed en betrouwbaar adres zoekt om uw paarden te laten vervoeren dan is dit de beste! Duidelijke communicatie en heldere informatie. Hele fijne en veilige vrachtwagen waar je de paarden met veel vertrouwen inzet. Harry zelf is een man met een hart van goud! Buitengewoon goed en lief voor de paarden maar zeker ook voor de eigenaar. Helaas hebben we ons paard moeten laten inslapen en de compassie en medeleven van Harry waren hartverwarmend. Lieve Harry enorm bedankt voor je goede zorgen en je steun en als het ooit weer nodig is dan bellen we zeker weer naar jou!!!!
Ellen September 2022 Eindhoven
Een paard vervoeren die geen tot weinig ervaring heeft met transport is altijd spannend. Zeker als de rit twee uur duurt. Een beter transportbedrijf is niet denkbaar. Goed materieel en een bestuurder met kennis van zaken zonder haast. Harry bedankt voor de overtocht van mijn paard Lurury M. Beter had ik niet kunnen treffen.
Bianca van Doornik September 2022 Leusden
Gisteren (zaterdag 10/09)zijn Vienna en haar veulen. Heel fijn vervoerd. Wat ging het ontspannen. Heel erg bedankt voor de fijne rit en hulp.
Joyce van de Water September 2022 Jipsingboertange
Zeer tevreden over het vervoer van de paarden door Harry. Twee driejarige merries moesten vanuit Sellingen (Groningen) naar Denemarken worden verhuisd, een behoorlijke rit. Door de fijne vrachtwagen en de ervaring van Harry hebben de merries een goede ervaring opgedaan met het reizen en zijn ze kalm en ontspannen aangekomen bij Blue Hors in Denemarken! Ik kon zelf met de paarden en Harry meereizen, het was een gezellige rit! Ik kan Horse-logistics zeker aanbevelen!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 55 56 57 58 59    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.