Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 69 70 71 72 73 74    volgende >>
Dagmar Ritterbex Mei 2016 Den Bosch
Heel fijn om op Horse Logistics te kunnen vertrouwen voor nationaal en internationaal vervoer. Mijn paarden worden op een professionele manier vervoerd, en met de beste zorg behandeld. Een garantie voor een comfortable reis.
Julia Schoeman Mei 2016 Oisterwijk
Al bijna 3 jaar maken mijn paard en ik regelmatig gebruik van de paardentaxi van Harry. Harry bekommert zich om het welzijn van mijn paard en rijdt rustig. Hij is altijd op tijd en goed voorbereid. Verder is hij erg behulpzaam. Kortom, van harte aanbevolen!
Aerdenhout April 2016 .
Zover hoeven we meestal niet met de paarden, 1 of 2 uur richting vakantieadres, maar toch is het belangrijk dat het vervoer dik in orde is, en dat is het. Harry is op tijd, helpt en is geduldig! Prima combi voor paardenvervoer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Baumgartner April 2016 Kärnten
Guten Tag, war mit diesen Transport sehr zufrieden. Die Fahrer waren sehr nett und das Pferd wird ganz freundlich behandelt. Es wird ohne Stress verladen. Wirklich zum weiterempfehlen. Danke nochmals. Liebe Grüße aus Kärnten
Delphine Lambot April 2016 Duitsland
HorseLogistics heeft mijn paard vanuit Lille (F) naar München (D) vervoerd. Hoewel ik mijn aanvraag redelijk laat heb verstuurd, kon Harry voor mij een perfecte oplossing vinden zodat mijn paard tegelijkertijd met mij kon verhuizen, en dit voor een heel attractieve prijs. Het transport verliep heel goed, en toen ik in München aankwam, stond mijn paard al ontspannen op mij te wachten. Betrouwbaar, efficient en heel klantvriendelijk: een echte aanrader! Bedankt Harry!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 69 70 71 72 73 74    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.