Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 66 67 68 69 70 71    volgende >>
Barbara Grundwald-Ratzenböck Mei 2016 Austria
sehr netter und professioneller Kontakt (auf Deutsch), hatte zu jedem Zeitpunkt ein gutes Gefühl. Mein Pferd kam entspannt an, die beiden Begleitpersonen waren sehr höflich und kompetent, der Transporter war geräumig. Alles in Allem sehr zu empfehlen! Transport von Holland nach Oberösterreich.
n. torn Mei 2016 Ewijk, Nederland
Super fijne service. Mooi optijd aanwezig. Gezellige en klantvriendelijke manier van doen zowel voor dier als mens. Ondanks dat mijn paard toch nerveus was en het toch wat eng was voor de verdoving zijn we toch geweldig behandelt en tot onze bestemmig gekomen. Zeker een aanrader!
Dagmar Ritterbex Mei 2016 Den Bosch
Heel fijn om op Horse Logistics te kunnen vertrouwen voor nationaal en internationaal vervoer. Mijn paarden worden op een professionele manier vervoerd, en met de beste zorg behandeld. Een garantie voor een comfortable reis.
Julia Schoeman Mei 2016 Oisterwijk
Al bijna 3 jaar maken mijn paard en ik regelmatig gebruik van de paardentaxi van Harry. Harry bekommert zich om het welzijn van mijn paard en rijdt rustig. Hij is altijd op tijd en goed voorbereid. Verder is hij erg behulpzaam. Kortom, van harte aanbevolen!
Aerdenhout April 2016 .
Zover hoeven we meestal niet met de paarden, 1 of 2 uur richting vakantieadres, maar toch is het belangrijk dat het vervoer dik in orde is, en dat is het. Harry is op tijd, helpt en is geduldig! Prima combi voor paardenvervoer. Zeker voor herhaling vatbaar!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 66 67 68 69 70 71    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.