Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 55 56 57 58 59    volgende >>
Ingrid September 2022 Breda
3 paarden verhuisd. Dus dat was 2 keer rijden. Alles volgens afspraak. Ging heel rustig met laden en lossen en ook onderweg, dankzij de perfecte rijstijl. Langzaam in de bochten en ook remmen en optrekken ging soepel. Daarom stonden de paarden helemaal relaxed op de wagen. Je kunt meerijden en de paarden via camera zien. En het is nog gezellig ook😊. De volgende keer weer met horse-logistische.
Antoinette Mooren September 2022 Reek
Met pijn in mijn hart paarden van Reek naar St Oedenrode (paardenrusthuis) moeten brengen. Maar Harry laat weten hoe laat hij er is... paarden gingen zonder problemen in de 2 persoons vrachtwagen en fijn was dat je mee kunt rijden en ze via camera kunt zien. Uitladen ook weer perfect. Ik hoop hem niet meer nodig te hebben maar kan hem meer als 100% aanbevelen.
Helene Vercammen September 2022 Fangel Denemarken
Wij zijn heel tevreden over het vervoer van onze haflinger en 2 Shetlanders van Nederland naar Denemarken. Harry ontzorgt, regelt al het papierwerk, nvwa/keuring en zegt wat je zelf nog moet regelen. Ook had hij een logeeradres geregeld voor mijn paardjes omdat wij in Denemarken eerst nog een weitje moesten afzetten en de stal op orde brengen. Dus al met al zeer tevreden!
J. Scholtes Augustus 2022 Den Haag
Dit was onze eerste ervaring met Horse-logistics, maar zeker voor herhaling vatbaar. Onze merrie + veulen werden naar en van de kliniek vervoerd. Dit in een veilige box in een prachtige vrachtwagen. De paardentaxi verscheen beide keren stipt op tijd, het laden gebeurde met veel geduld en de communicatie verliep uitstekend. Toen onze diertjes een dag later dan gepland mochten worden opgehaald, werd hier heel flexibel mee omgegaan. Kortom, een uitstekende ervaring met deze paardentaxi.
Annelie Augustus 2022 Ysselsteyn
Hoe breng je een paard met een ernstige peesblessure en een hyper zenuwachtige eigenaresse naar hun nieuwe woonplek? Laat dat maar aan Harry over! Vlak voordat ik mijn paard wilde verhuizen naar zijn nieuwe stal kreeg hij een ongeluk in het weiland op de stal waar hij al 15 jaar met plezier gestaan heeft. Ik heb twee maanden gewacht tot de veearts zijn pees stevig genoeg vond om te verhuizen. Ik durfde het niet aan om zelf met een trailer te gaan rijden in dit geval en ging op zoek. Ik vond Harry op internet en Facebook en voelde dat dit goed was. Harry is niet alleen heel goed met paarden maar ook met mensen! De rit waar ik zo ontzettend zenuwachtig over was verliep soepel en ook het in- en uitladen was met Harry's hulp zonder enig probleem. Dank je wel!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 55 56 57 58 59    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.