Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Warren Staas Oktober 2018 Cegléd Hongarije
Goede planning en zorg voor onze paarden en vooral een professioneel aanpak die ons zeer goed bevallen is. Tevens de vriendelijkheid en contact is heel erg goed. Mvg Warren Staas.
Manja Janse van Rensburg Oktober 2018 Sneek , Nederland
Ons paard Waloubet is van Sneek, Friesland, naar Zuid Duitsland gereden met jullie comfortabele vrachtwagen. Het was een hele lange rit, maar ze kwam monter aan. Atilla antwoorde bijna dadelijk op vragen die we hem per sms stuurde en dat was heel prettig, omdat we niet meereisden. Wij bellen zeker weer voor de terugreis. Vriendelijke groeten Manja
Anne Beekers Oktober 2018 Nederland
Goed verzorgd transport van je paard, zelfs voor eten en drinken wordt gezorgd. Zeker een aanrader, ook voor jonge, onervaren paarden.
Janny Holzapfel September 2018 Nieuwegein
Het vervoer naar onze nieuwe stal in Driebergen was ontzettend goed geregeld door je Harry. Zo rustig, zo professioneel en ons paard was daardoor ook rustig. Het ging allemaal supergoed ondanks dat ons paard soms moeilijk te laden is ging het nu helemaal vlekkeloos. Mochten we weer vervoer voor ons paard nodig hebben dan nemen we zeker weer contact met je op!
Annique September 2018 Utrecht, Nederland
Horse Logistics heeft het vervoer van ons paard verzorgd vanuit Milaan naar Nederland. Een hele flinke reis, maar met de fantastische zorgen en individuele aandacht van Horse Logistics is het paard met een privé transport veilig naar Nederland vervoerd in 2 dagen tijd. Tussendoor hebben ze overnacht in Zuid Duitsland, zodat het paard lekker even de benen wat kon strekken. Het paard is gedurende de reis steeds goed in de gaten gehouden en voorzien van lekker veel ruwvoer en drinken. Wij ontvingen daarnaast ook steeds updates van het team over de vorderingen van de reis en over hoe het ging met het paard. Op deze manier heeft hij letterlijk een ‘first class’ reis gehad en is hij gezond en wel in Nederland gearriveerd! Dankjewel Horse Logistics!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.