Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 49 50 51 52 53    volgende >>
Yerusha Maart 2022 Velsen
Zeer goede communicatie, alles was mij duidelijk en meneer was erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar !
Peggy Maart 2022 Eindhoven
Dankjewel Harry voor de verhuizing van Jo naar zijn nieuwe pensionstal. Het ging super relaxed en we hebben gezellig geklets tijdens de rit.. zeker een aanrader voor iedereen, je krijgt van ons een dikke 10..
MARJON BENSCHOP Februari 2022 Leerdam
Horse-logistics.nl beoordeling: UITMUNTEND Harry heeft onze drie Shetlanders vervoerd van Heukelum naar Biddinghuizen. Kwam ruim op afgesproken tijd aan en de paarden ruimte was schoon, voorzien van nieuw strooisel en de voerzak met hooi hing klaar. Rustig en zonder haast pony’s ingeladen en tijdens rit zicht via binnencamera op de pony’s. Goede rit met een rustige bekwame chauffeur. In Biddinghuizen de pony’s uitgeladen en naar box gebracht. Het was de bedoeling dat ik de wagen even zou uitmesten en schoonvegen, maar dat heb ik verzuimd (Sorry Harry!) doordat ik te lang bij mijn pony’s bleef. Kortom, Harry is een man waarmee je op een prettige manier duidelijke afspraken maakt en die zijn afspraken ook stipt en nauwgezet nakomt. Nieuw en comfortabel vervoer, aandacht en rust rondom het inladen en tegen een heel redelijke vervoersprijs.
Mirre Februari 2022 Scherpenzeel
Super fijne ervaring! Materiaal is tip top in orde. Er is rust en ook zeker humor, wat ik zelf altijd wel belangrijk vind. Zeer zeker een aanrader!
Laura Februari 2022 Lunteren
Harry heeft mijn paard vervoerd van de kliniek terug naar huis. Ik ben dik tevreden over het hele proces: vanaf het afstemmen over de afspraak, tot aan het afzetten thuis. Het ging allemaal rustig, netjes en duidelijk: ik wist wat te verwachten en de wagen was tip top in orde. Door weersomstandigheden moest de rit op het laatste moment worden uitgesteld, maar ook dat was geen probleem. Al met al een positieve ervaring voor zowel mijn paard als voor mij!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 49 50 51 52 53    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.