Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 67 68 69 70 71    volgende >>
Anaat Januari 2024 Geertruidenberg, Nederland
Very recommended horse transport! Friendly, fast response and a nice clean and safe trailer van where the horse can be easily loaded on. Everything was great, on time and enjoyable
Marion Januari 2024 Uden
Harry heeft mijn paard van Emst naar Vorstenbosch gebracht. Doordat Harry een echt paardenmens is, lukte het hem om mijn schuwe paard in te laden, te vervoeren en veilig op haar nieuwe plekje te brengen. Als ik ooit weer vervoer nodig bel ik zeker Harry. Echt TOP gedaan, BEDANKT!
mariska krowinkel Januari 2024 hoek van holland
Erg tevreden over het transport van 2 paarden vanuit Duitsland naar Nederland. Harry hield ons keurig op de hoogte van vertrek en verloop van transport en aankomst. De 2 jonge paarden kwamen relaxed en ontspannen van de wagen af. Heel erg bedankt voor het transport en zeker een aanrader voor iedereen die transport nodig heeft voor zijn paard of pony.
Mirranda Brouwers Januari 2024 Melissant
Wederom gebruik gemaakt van de uitstekende service van Horse Logistics. 2 Haflingers vanuit Duitsland naar Nederland laten vervoeren. Op de afgesproken tijd geladen en tijdens transport fijn op de hoogte gehouden door Harry. Een absolute aanrader!! Ontzettend bedankt weer Harry :)
Marit Januari 2024 Amsterdam
Harry heeft onze dierbare pony Teddy vlak voor de kerst naar duitsland vervoerd. En ik ben ontzettend blij dat ik hem heb gevraagd; het ging super goed en het was heel gezellig (mijn dochter en ik konden meerijden). Een dikke aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 67 68 69 70 71    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.