Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28    volgende >>
Charlotte Juli 2019 Houten
Afgelopen zondag mijn paarden laten vervoeren door Harry. We hebben ze nog nooit zo snel geladen gekregen, door de ruime vrachtwagen konden ze er makkelijk in lopen. Onderweg kon ik mee kijken op de camera wat erg fijn was, een van mijn paarden viel nog wel eens in de trailer omdat ze haar evenwicht niet goed kon vinden. De Hele rit stond ze super rustig! Zelfs in de bochten en tijdens het remmen kon ze makkelijk haar evenwicht vinden. Als ik de volgende keer weer vervoer nodig heb, stap ik gelijk naar Harry! Wat een top ervaring was dat, bedankt!!
Stichting Manosol, Pol en Liesbeth Juli 2019 Nieuwkuijk
We hebben niets dan lof over Horse-logistics. Duidelijke afspraken en professionele uitvoering. Onze paarden (Haflinger en KWPNer) gingen zonder problemen de wagen in en Harry reed ze rustig en deskundig naar hun nieuwe plek. Dank je wel hiervoor. We komen terug als het nodig is dat onze paarden weer vervoerd moeten worden.
Silke Dornik Juli 2019 Waalre
Wat een uitstekende en fantastische service van Horse Logistics!! mijn lieve Antanet was in de beste handen. Ik kon het transport helemaal via online tracking volgen en kreeg zelfs nog foto’s van haar op de 2-paards vrachtwagen, ook toen ze aankwam bij het dekstation werd ik netjes via foto’s op de hoogte gehouden dat ze rustig staat te eten. Heel erg bedankt voor de goede zorgen allemaal!!!!!
Gaby van Helsdingen Juni 2019 Hollandsche Rading, Nederland
Super fijne ervaring met dit bedrijf. Mijn paardje moest vanuit Oostenrijk naar Nederland worden vervoerd. In Oostenrijk had de verkoper de papieren niet in orde, waardoor het transport een week moest worden uitgesteld. Harry heeft mij geen extra kosten in rekening gebracht, maar is behulpzaam geweest met het alsnog in orde maken van het transport. Dat is ook goed gelukt, mijn paard kwam relaxed en alert aan. Chauffeurs zeer bekwaam en vriendelijk en de vrachtwagen schoon en van zeer goede kwaliteit!
Cipto de Man | Equivolante B.V. Juni 2019 Rosmalen (The Netherlands)
Bijzonder prettige ervaring! Nette wagen, leuk persoonlijk contact. Via GPS is het vervoer live te volgen.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.