Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Anke de Groot Januari 2023 Koningsbosch/Nederland
Wat een fijne ervaring hebben wij gehad met de verhuizing van onze pony’s naar onze nieuwe woning. Wat super dat mijn haflinger en mijn shetjes alle drie samen tegelijk vervoerd konden worden zodat de reis voor hen heel gemoedelijk verliep. ( en voor mij zeker ook ) Onderweg lekker gekletst met zicht op de pony’s via de camera. Van ons krijgt Harry een dikke 10🙏🏻
Christina Poppi Januari 2023 Uden
Harry heeft voor mij een Schwarzwalder Fuchs veulen vervoerd. Met zijn 8 maanden al een aardig paardje, en pas voor de tweede keer in zijn leven op transport- alleen deze keer zonder de merrie. Ivm afstand kon ik zelf niet bij het laden zijn, maar alles ging heel netjes. Onderweg probeerde het veulen toch nog een uitgang te vinden vanuit de vrachtwagen. Maar hij was perfect en veilig opgesloten. Bij het uitladen kreeg ik nog en aantal tips waar ik op moest letten bij het lossen. Vanaf het moment dat Harry onderweg was naar het veulen tot het moment dat ze op de eindbestemming waren wist ik via live-locatie altijd waar ze waren. Het contact vooraf was trouwens ook netjes, Harry gaf een goed overzicht wat ik kon verwachten en wat de prijs is. Ik ben erg tevreden en zou mijn paarden zo weer aan hem toevertrouwen! Dankjewel voor het fijne contact Harry!
Claudia Januari 2023 Veldhoven
Een echte aanrader! Door een ongeluk in een trailer moest mijn quarter geopereerd worden op de kliniek. Dankzij Harry is het een fijne stressloze heen en terugreis geworden. We zijn een positieve ervaring rijker door de mogelijkheden die hij ons kon bieden.
Kimberly Marsé Januari 2023 Roosendaal
Vandaag mijn veulen van 8,5 maand laten vervoeren naar haar nieuwe stal. Ik vond het zelf erg spannend maar werd al gelijk gerust gesteld. Tijdens het ophalen kregen we rustig de tijd om ons klaar te maken en met haar naar de vrachtwagen te lopen dit was ook erg fijn aangezien mijn veulen nog niet veel ervaring heeft met een trailer. Tijdens de rit kon ik haar ook zien op een beeldscherm dit was ook geruststellend. Harry is een vriendelijke man, maakt gezellig een praatje tijdens de rit wat ook de spanning drukt. Hij neemt ook de tijd voor je paardje en let echt op het welzijn. Kortom een hele goede ervaring, ik raad Horse-logistics zeker aan!!!
Adelaide Januari 2023 Netherlands
I had a lovely trip from the east of Holland to the middle with my new, young horse with little transport experience! Everything through the process was easy and the trip was filled with enjoyable conversation as well as comfort in knowing my horse was having a positive transport experience!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.