Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Sophie Februari 2019 Drunen
Wat ben ik blij met Harry, een fijne chauffeur, komt netjes zijn afspraken na, erg vriendelijk, behulpzaam en een echte paardenliefhebber. Hij reed mij met zoals hij zelf zegt; mijn ‘imposante’ Fries Tsjeard naar de kliniek in Lienden. Tsjeard was niet veel gewend qua transport en is nu na meerdere keren vervoerd geweest te zijn naar Lienden ‘een echte reiziger’ . Mijn paard heeft zijn ritten op de mooi uitgeruste vrachtwagen als erg prettig en onspannen ervaren. Kortom ik zou Harry met zijn bedrijf iedereen aan willen raden!
Loes Februari 2019 Eck en Wiel
Het vervoer van onze 2 paarden is zeer professioneel uitgevoerd met een prachtige wagen . Alles liep op rolletjes. Dank Harry voor de goede zorg en de gezellige rit Loes en Ingeborg
Jan Peels Februari 2019 Bergeijk nl
Afgelopen woensdag mijn paardje door Harry vanuit Frankrijk naar Nl gebracht. Een ritje van zo'n 500 km. Paardje stapte chill van de wagen. Ook fijn dat ik tijdens de rit kon volgen waar jullie waren onderweg. zelfs met enkele foto's van een tevreden paard. Dank, goed gedaan ! Jan
Loes Februari 2019 Loenen
Voor de verhuizing van mijn veulen heb ik Harry gevraagd voor de transport om er zeker van te zijn dat alles veilig verliep. Het was een goede keuze. Wat een fijn transport! Harry heeft een mooie degelijke wagen, communiceert fijn, denkt mee en is zelf superrelaxt waardoor het ook voor mij toch een leuk en ontspannen ritje werd. Mijn dappere veulen is goed aangekomen. Zeker een aanrader. Bedankt!
Larah Januari 2019 Hedel
Ik ben zo blij met Horse Logistics. Mijn paard ging ontspannen de wagen in en ik kreeg onderweg nog een foto van hoe fijn ze erbij stond. Een goede chauffeur en niet geheel onbelangrijk: erg vriendelijk, lief voor mijn paard en snel met een afspraak maken (en die nakomen). Ik zou zo weer voor deze partij kiezen!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.