Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66    volgende >>
H.Kuijper Mei 2023 Utrecht
Wij hebben Horse-logistics benaderd voor het vervoeren van onze jaarling Merrie. Aangeschreven via het contactformulier en al snel kregen wij reactie met daarin de mogelijkheden en het verzoek voor nader contact per telefoon. Dit laatste verliep zeer prettig. Vriendelijk, duidelijk en veel aanvullende informatie. De afspraak was gemaakt en daarna op naar de "grote dag" Horse-Logistics was precies op tijd daar. Met rust en deskundigheid verliep het laden boven verwachting. De vrachtwagen was super ingericht, zeker voor onze Merrie die nog niets gewend was, de losse box was dan ook de perfecte oplossing. Zo heeft de Merrie een hele fijne eerste ervaring met vervoer opgedaan, daar gaan we nog lang profijt van hebben. Kortom: absolute aanrader voor veilig vervoer van uw paard of pony.
Harriette Mei 2023 Oisterwijk
Afgelopen dinsdag heeft Harry onze merrie met haar veulen vervoerd 180 km verderop. Vanwege het veulen van 6 weken oud vonden we het heel spannend, maar de reviews op zijn website hadden me overtuigd, vandaar dat we zelf nu ook een review plaatsen. Ze waren in hele goede handen bij Harry! Harry gaf me het vertrouwen en hij heeft een geweldige wagen waar een stal is ingericht voor de paardjes. Er hing al lekker wat hooi klaar, en door de handige zijkleppen was er maar 1 weg de wagen in en de merrie en dus ook het veulen liepen heel gehoorzaam erin. Harry denkt daarbij goed mee. Onderweg live locatie gekregen en een foto van de camera, gericht op de paardjes. Halverwege is ie even gestopt om en verslag gedaan naar mij. We zijn heel tevreden over hoe het allemaal gegaan is!
Geeske en Rianne Mei 2023 Utrecht
Harry heeft onze pas drie jarige en zeer zelfbewuste IJslandse merrie helpen verhuizen van Loosdrecht naar Zeist. Ons paardje kwam vers uit de kudde en was nog weinig gewend. Nadat ze bij het oefenen met trailer laden pijlsnel onder de stang door naar achteren vloog was ons vertrouwen in het verhuizen per trailer weg. De mogelijkheid om haar los in de vrachtwagen van Harry te zetten bood uitkomst. Helaas ging het laden niet gemakkelijk, maar eenmaal op de wagen en onderweg ging het prima. Fijn om dat op camera een beetje in de gaten te kunnen houden!
Marjo Hoogenbos Mei 2023 Someren
Gisteren heeft Harry mijn 21 jarige arabische volbloed ruin naar de Paardenkamp in Soest gebracht. Ik was nerveus voor het laden, maar dat ging verrassend goed. Harry neemt daar ook alle tijd voor als dat nodig is. Super fijn veewagentje ook. Ik ben met Harry meegereden. Onderweg kun je op een monitor je paard zien staan. De mijne stond erg rustig en ging ook hooi eten. Ik ben erg blij dat ik mijn paard met deze paardentaxi heb vervoerd.
Naomi Mei 2023 Belgie
Wij hadden ons veulentje in Utrecht staan met de mama, maar wonen zelf in België. Door de goede recensies de keuze gemaakt ok het transport door Harry te laten doen, en we zijn heel blij met die keuze. Onze merrie kwam met een pasgeboren veulen helemaal ontspannen van de wagen, normaal zweet ze toch, nu niets van stresssymptomen. Harry zelf is een hele aangename man, geeft nog allerhande tips mee, ons veulen moest vrij snel getransporteerd en Harry heeft alles in het werk gesteld om dit te doen slagen. Voor ons een super positieve ervaring.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 ... 62 63 64 65 66    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.