Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 23 24 25 26 27    volgende >>
Loes Februari 2019 Eck en Wiel
Het vervoer van onze 2 paarden is zeer professioneel uitgevoerd met een prachtige wagen . Alles liep op rolletjes. Dank Harry voor de goede zorg en de gezellige rit Loes en Ingeborg
Jan Peels Februari 2019 Bergeijk nl
Afgelopen woensdag mijn paardje door Harry vanuit Frankrijk naar Nl gebracht. Een ritje van zo'n 500 km. Paardje stapte chill van de wagen. Ook fijn dat ik tijdens de rit kon volgen waar jullie waren onderweg. zelfs met enkele foto's van een tevreden paard. Dank, goed gedaan ! Jan
Loes Februari 2019 Loenen
Voor de verhuizing van mijn veulen heb ik Harry gevraagd voor de transport om er zeker van te zijn dat alles veilig verliep. Het was een goede keuze. Wat een fijn transport! Harry heeft een mooie degelijke wagen, communiceert fijn, denkt mee en is zelf superrelaxt waardoor het ook voor mij toch een leuk en ontspannen ritje werd. Mijn dappere veulen is goed aangekomen. Zeker een aanrader. Bedankt!
Larah Januari 2019 Hedel
Ik ben zo blij met Horse Logistics. Mijn paard ging ontspannen de wagen in en ik kreeg onderweg nog een foto van hoe fijn ze erbij stond. Een goede chauffeur en niet geheel onbelangrijk: erg vriendelijk, lief voor mijn paard en snel met een afspraak maken (en die nakomen). Ik zou zo weer voor deze partij kiezen!
De lange Januari 2019 Nederland
Wij zijn heeel erg tevreden over het vervoer van onze Arabische merrie, van zuidduitsland naar Drenthe. Na een lange reis kwam ze droog en rustig van de wagen. Ik kan iedereen horse-logistics aanbevelen!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 23 24 25 26 27    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.