Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Anja December 2021 Oosterbeek
Afgelopen week moest ik voor het eerst met mijn tinker naar de kliniek. Ik keek er al een tijdje erg tegenop, omdat ik niet wist hoe hij op de trailer zou zijn en omdat ik zelf geen ervaring heb met trailerladen. Naar aanleiding van de klantreferenties hier op de site besloten om Harry te mailen. Gelukkig kon hij op korte termijn. Hij heeft het vervoer heel goed, in alle rust en kundigheid verzorgd. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken of mijn paard veilig en op tijd bij de kliniek zou komen. Kortom: een aanrader voor iedereen die vervoer nodig heeft voor zijn of haar paard!
Stal Meijer BV December 2021 Tegelen
Wat een service en hoe flexibel kun je zijn! Laat dit aan Harry en Team over komt helemaal goed is gebleken. Zorg, behulpzaam en meedenken zo hebben wij de service en uitvoering van Horse Logistics ervaren. Wij raden Horse Logistics zeker aan. Dit is dus geen slijm referentie die je steeds vaker leest maar een wel gemeende referentie waar wij doorgaans niet aan meedoen!! Deze keer dus wel Harry bedankt en fijne Feestdagen
Gitta December 2021 Hengelo Gelderland.
Harry, fijne chauffeur voor veilig transport. Prachtige wagen. Harry stuurde een foto van mijn paard hoe ze rustig in de vrachtwagen stond en stuurde zelfs berichtje dat hij paar min later kwam dan de planning. Zeker een aanrader!
Kathelijne December 2021 Hedel
Fijne ervaring van start tot finish, een aanrader! Zowel mijn paard als ik hebben de rit naar en van de kliniek als positief ervaren: prachtige wagen, ontspannen sfeer én een gezellige babbel onderweg - ideaal! Ook de communicatie omtrent het transport vond ik super fijn verlopen! Als ik weer vervoer nodig heb ga ik zeker weer van Harry’s service gebruik maken.
Annemieke Griffin December 2021 Belgium
Fantastische service. Ons veulen moest vervoerd worden naar het opfok adres en dit is uitermate goed verlopen. Zeer hulpvaardig, professioneel en vriendelijk. Ik kan ten zeerste aanbevelen!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.