Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 32 33 34 35 36    volgende >>
Wendy Januari 2020 Klaaswaal
Vervoer van een Fjord van Someren naar Nieuw-Beijerland De service is met één woord te beschrijven namelijk TOP! Het vervoer ging heel soepel. Paardje stond in de voorgestelde opstelling heel rustig ondanks dat hij niet vaak op vervoer is geweest. Een makkelijke in- en uitstap voor het paard. Ik kon ook veilig mijn zadel ect door middel van een nette zadelkast meenemen. Er was gezorgd voor een gevulde hooinet. We konden hem goed in de gaten houden d.m.v. een camera. Er was zeker de nodige kennis van paarden aanwezig. Het was erg gezellig onderweg met lekkere koffie ! Ik raad Harry zeker aan. Je paard is in goede handen.
Paul & Martina Gunther Januari 2020 Bemmel
Hartelijk bedankt voor de professionele transport van onze onervaren 2.5 jarige P.R.E Hengst. Harry is zeer vriendelijk, rustig & betrouwbaar en de service was uitstekend! Graag bellen we hem voor een volgende keer. Kortom, van harte aanbevolen! 
Muriël Van den Anker December 2019 Someren heide
We waren super blij met de service van horse-logistics. Ons paard vond het allemaal nog wel spannend. Maar tijdens de rit was ze weer helemaal relaxed. Ook doordat wij in de file stonden en ze voor ons uit reden en daardoor eerder op locatie waren was dit geen probleem en werd er goed voor het paard gezorgd. Mochten we weer vervoer nodig hebben zouden we horse-logistics weer bellen.
Haanen December 2019 Weert
Snelle reacties op de offerte en fijn en veilig vervoer naar de kliniek!
Bernard Wolf December 2019 Texel
ik ben aangenaam verrast over de service, communicatie en de manier waarop mijn bijna 3 jarige ruin vervoerd is van zijn opfokadres naar zijn nieuwe stal. Deze bevindingen worden gedeeld door alle betrokkenen. Een volgende keer maak ik weer graag gebruik van je diensten.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 32 33 34 35 36    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.