Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 29 30 31 32    volgende >>
Willy Breunesse Juli 2019 Woerden
De afgelopen week heeft Harry mijn paard en fiets vervoerd het is geweldig goed gegaan. Mijn paard was sinds zijn aankomst 5 jaar geleden nooit meer in een trailer geweest, maar de rust en het vakmanschap/ en vertrouwen van Harry maakte de reis van 5 kwartier, bijzonder comfortabel. Als ik weer op reis ga, dan is Harry de aangewezen persoon. Dankjewel Harry , het was een mooie ervaring.
Ramona Hartmann Juli 2019 Holthone
Een super service! De jonge merrie had nog geen ervaring met reizen en ze hebben haar super rustig behandeld. Ook het contact vooraf was prettig en duidelijk. Als we weer eens gebruik moeten maken van transport zou ik zeker weer voor dit bedrijf gaan!
Nicolle van Soelen Juli 2019 Lexmond
Voor het vervoer van mijn paard naar zijn nieuwe onderkomen, kwam ik na even zoeken bij Horse Logistics terecht. Gelijk contact opgenomen voor een offerte en die had ik binnen no time ontvangen. Ook bij andere paardentaxi's een offerte opgevraagd, maar na telefonisch contact met Horse Logistics was mijn keus snel gemaakt, want ik had direct een goed gevoel erbij. Gister was het dan zover, en heeft Horse logistics mijn paard opgehaald, en keurig afgeleverd. Mijn paard kwam super relaxed van de mooie vrachtwagen af, totaal niet bezweet of gestrest, Harry ging ook heel rustig en relaxed met mijn paard om. Mocht ik ooit weer vervoer nodig hebben dan huur ik ze zeker opnieuw in!!
Charlotte Juli 2019 Houten
Afgelopen zondag mijn paarden laten vervoeren door Harry. We hebben ze nog nooit zo snel geladen gekregen, door de ruime vrachtwagen konden ze er makkelijk in lopen. Onderweg kon ik mee kijken op de camera wat erg fijn was, een van mijn paarden viel nog wel eens in de trailer omdat ze haar evenwicht niet goed kon vinden. De Hele rit stond ze super rustig! Zelfs in de bochten en tijdens het remmen kon ze makkelijk haar evenwicht vinden. Als ik de volgende keer weer vervoer nodig heb, stap ik gelijk naar Harry! Wat een top ervaring was dat, bedankt!!
Stichting Manosol, Pol en Liesbeth Juli 2019 Nieuwkuijk
We hebben niets dan lof over Horse-logistics. Duidelijke afspraken en professionele uitvoering. Onze paarden (Haflinger en KWPNer) gingen zonder problemen de wagen in en Harry reed ze rustig en deskundig naar hun nieuwe plek. Dank je wel hiervoor. We komen terug als het nodig is dat onze paarden weer vervoerd moeten worden.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 29 30 31 32    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.