Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Janny Holzapfel September 2018 Nieuwegein
Het vervoer naar onze nieuwe stal in Driebergen was ontzettend goed geregeld door je Harry. Zo rustig, zo professioneel en ons paard was daardoor ook rustig. Het ging allemaal supergoed ondanks dat ons paard soms moeilijk te laden is ging het nu helemaal vlekkeloos. Mochten we weer vervoer voor ons paard nodig hebben dan nemen we zeker weer contact met je op!
Annique September 2018 Utrecht, Nederland
Horse Logistics heeft het vervoer van ons paard verzorgd vanuit Milaan naar Nederland. Een hele flinke reis, maar met de fantastische zorgen en individuele aandacht van Horse Logistics is het paard met een privé transport veilig naar Nederland vervoerd in 2 dagen tijd. Tussendoor hebben ze overnacht in Zuid Duitsland, zodat het paard lekker even de benen wat kon strekken. Het paard is gedurende de reis steeds goed in de gaten gehouden en voorzien van lekker veel ruwvoer en drinken. Wij ontvingen daarnaast ook steeds updates van het team over de vorderingen van de reis en over hoe het ging met het paard. Op deze manier heeft hij letterlijk een ‘first class’ reis gehad en is hij gezond en wel in Nederland gearriveerd! Dankjewel Horse Logistics!
Yvette saarloos vd velde September 2018 Nederland - tiel
Vorige week het transport van onze 2 haflingers verzorgd. Super tevreden! Aangezien ikzelf door omstandigheden niet mee kon rijden, kreeg ik foto’s toegestuurd van de camerabeelden, heel attent. Een aanrader!
Sharon Bronsveld Augustus 2018 Ierland
Super goede en leuke service! Harry heeft onze ponies en kat van Nederland naar Ierland verhuisd. Dit was een reis van ongeveer 30 uur. Mijn vriend is met Harry en de ponies en kat meegereden en heeft ervaren dat Harry professioneel is en veel verstand heeft van paarden. Harry neemt goede voorzorgsmaatregelen en is goed voor de paarden. Elke trailer rit is is spannend en stressvol voor paarden maar ik moet zeggen dat die van mij fit en zonder al teveel stress zijn aangekomen en snel geaclaumatiseerd waren. Echt een aanrader voor een veilige en gezellige rit!
Ingeborg Augustus 2018 Culemborg
In alle rust en heerlijk ontspannen is mijn merrie deze week naar de afspraak op de kliniek vervoerd. Daar aangekomen is ze door Harry zelfs mentaal bijgestaan zodat ik haar rustig aan kon gaan melden. (Alleen zijn op een stilstaand vervoersmiddel is niet haar favoriet) Wat een super service! Dank je Harry!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.