Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 56 57 58 59 60    volgende >>
Cindy Langerak Juni 2022 Wijk bij Duurstede
Harry heeft onlangs mijn hengstje van 15 maanden vervoerd van de opfok naar de uithof ivm castratie. Hij was mooi op tijd, contact verliep prettig en Orlando is veilig en netjes aangekomen bij de uithof. Als ik weer vervoer nodig heb, zal ik zeker weer contact opnemen met horse-logistics.nl
Sandra Juni 2022 Uden/Nederland
Horse-logistics heeft onze twee tinkers vervoerd naar de nieuwe paddock paradise in Herpen. Ik ben erg tevreden over de rust die hij uitstraald en de service . Geen haast, auto zo zetten dat laden in een keer goed gaat dus positieve ervaring voor paard. Ook vooraf netjes bellen dat hij er aan komt. Ik zou hem zeker aanbevelen
Aswintha Engelaer Juni 2022 Amstelveen
We zijn met onze 2 paarden vervoerd van Apeldoorn naar Amstelveen. Voor ons de eerste keer dat we gebruik maakten van een paardentaxi. Het laden ging heel voorspoedig mede dankzij onze chauffeur die alles goed heeft uitgelegd en begeleid. Vanuit de cabine konden we de paarden in gaten houden. In no time waren we in Amstelveen en weer veilig thuis! Goed geregeld!
Sanne Juni 2022 Waalwijk
Harry heeft mijn driejarige ruin naar z’n nieuwe plek vervoert. Harry was optijd, vakbekwaam en ging respectvol om met mijn paard en had alle oog voor zijn welzijn. Mijn paard kwam na ruim een uur rustig van de vrachtwagen af en heeft onderweg rustig hooi staan eten. Hij heeft er een positieve ervaring bijgekregen!
Nel Ortgiess Juni 2022 Ridderkerk
Wij hebben een hele prettige ervaring met Harry gehad. Het is een hele warme persoonlijkheid en heel lief voor je paard. Alles keurig op afspraak en tijd geregeld. Hield ons steeds op de hoogte van de rit en hoe ons paard erbij stond. Een hele fijne transportwagen ook. Bedankt Harry!!!!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 56 57 58 59 60    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.