Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 32 33 34 35 36    volgende >>
Koolbergen December 2019 Dalmsholte
Ons bejaarde paard en 2 shetlanders werden met de paardentaxi vervoerd naar ons nieuwe stek in het oosten van het land. Mooie moderne en comfortabele veewagen. Paarden werden netjes ingeladen en de rit werd rustig en professioneel uitgevoerd. De paarden waren kwamen dan ook onbezweet en rustig weer uit de veewagen. Ze hebben het prima naar hun zin op onze nieuwe stek. Ik kan de paardentaxi dan ook voor iedereen aanbevelen als je je paarden wil laten vervoeren.
Geranne November 2019 Oosterbeek
Hele goede service, er wordt goed met je meegedacht over de beste en veiligste manier van vervoer. Ik heb een zeer goede ervaring gehad met het vervoer van mijn 2 paarden.
Daan van Gorp November 2019 Oosterhout
Super goede service! Mijn 4 jarige is veilig en vriendelijk verhuisd naar zijn nieuwe huisje. Zeker aan te raden!
Patricia November 2019 Kortenhoef
Op 13 November jl. heeft Harry mijn merrie van de opfok in Friesland terug gebracht naar "huis". Dit is zeer correct gebeurd! Harry is heel open in de communicatie, je krijgt bijvoorbeeld een live locatie door zodat je precies weet waar hij met de paarden is. Daarnaast is hij rustig en merk je dat hij veel ervaring heeft met het vervoeren van (jonge) paarden. Mijn merrie kwam zo in alle rust terug. Ik zal zeker nogmaals bij Harry aankloppen als ik vervoer nodig heb voor mijn paarden en zal hem daarom ook iedereen aanraden! Groet, Patricia
Francis November 2019 Tilburg
Superfijne en betrouwbare service! Ik ben echt heel blij dat ik Harry mijn 3-jarige paard heb laten vervoeren. Alles gaat in alle rust, communicatie vooraf verloopt vlot en netjes en Harry is erg ervaren. Aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 32 33 34 35 36    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.