Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56 57 58 59 60    volgende >>
Sandra Berkenpas Mei 2022 IJlst, NL
Zeer betrouwbaar en professioneel. Een echte aanrader. Maandag 30 mei mijn 4 jarige zeer sensibele ruin verhuisd van Gelderland naar Friesland. Paard was nog nooit vervoerd en nog nooit op vreemd terrein geweest. Uiterst spannend, met name ook voor het baasje, moi, de control-freak. Ervoor gekozen om juist daarom ook niet bij de verhuizing aanwezig te zijn. Alles uit handen gegeven aan eigenaar van Horse-Logistics, Harry van Gameren. Fantastische begeleiding voor zowel paard als baas. Tijdens de rit krijg je geregeld een update van hoe het gaat, met camerabeeld en live tracking. Echt geweldig. En supermooie keurige vrachtwagen 🤩Nogmaals heel erg bedankt! 🙏🎠🤗
Janneke Mei 2022 Hillegom
Begin mei heeft Harry mijn 2-jarige van zijn opfok adres naar zijn nieuwe plekje gebracht. Vanaf het eerste contact tot het eind is het super verlopen. Harry hield mij goed op de hoogte tijdens de hele reis. Mijn paard was nog niet eerder vervoerd dus dit was erg spannend, maar hij kwam heel rustig de wagen uit! Mijn complimenten en een absolute aanrader!
B Wolswinkel Mei 2022 Zürich Zwitserland
Vanaf het eerste informatieve telefoontje wist ik dat het goed zat en heb niet verder gezocht naar een andere vervoerder. Harry heeft goed geholpen met het organiseren van de export documenten van mijn jaarling hengst voor Zuid Duitsland en ook voor de 4 andere paarden van de fokster die naar Frankrijk gingen op dezelfde dag eind April. Op de transport dag was hij op tijd daar met zijn mooie, goed uitgeruste 2 paardsvrachtwagen. Zonder stress geladen, want dat hadden we al geoefend. Ik ben de 9 urige rit naar Zuid Duitsland met eigen vervoer gereden, maar we hebben elkaar ontmoet op de pauze plaats en daar kon ik constateren dat mijn jaarling alleen een beetje warm was achter de ellebogen maar zich verder goed voelde in de goed geventileerde afgesloten box. Hij wilde wat eten, had gemest en geplast en alles oké. Bij aankomst is hij super rustig van de wagen afgekomen na zo'n lange rit voor het eerst alleen zo ver van zijn eigen kudde. Ik ben heel blij dat ik Harry gevonden heb voor dit transport, en mocht ik mijn paard ooit nog terug richting Nederland willen transporteren zou ik niet twijfelen en met hem het eerst contact opnemen 😊 Het had niet beter kunnen verlopen 🦄🍀 Bedankt!
Ellen en Fabio Mei 2022 Mook
13 mei was de grote dag dat mijn oudje ging verhuizen naar een paarden rusthuis. Zelf enigszins gestrest door de nieuwe situatie, maar door de rust dat Harry uitstraalt en het gemak hoe Fabio de wagen opliep, maakte het vervoer heel ontspannen. Een prachtige paardenwagen, goede communicatie vooraf en zelfs na de reis nog interesse over het wel en wee van mijn paardje. Een foto van onderweg waarop hij zo ontspannen z'n hooi stond te eten, maakte het geheel af. Harry, héél hartelijk dank voor het vertrouwen. Een absolute aanrader voor een ieder die z'n paard veilig wilt vervoeren.
Natalia & Binti Mei 2022 Voorschoten / Nederland
Vrijdag 20 mei is, na 12 jaar niet vervoerd te zijn, mijn 15-jarige Tinkermerrie Binti door Harry veilig en rustig vervoerd van Voorschoten naar Bodegraven. MEGA voordeel van Harry zijn paardenwagen is dat je paard geen borstbalk voor zich heeft, waar hij/zij overheen kan springen. Superveilig vervoer en een goede rustige (en grappige) chauffeur! Absolute aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56 57 58 59 60    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.