Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 24 25 26 27    volgende >>
Marilou Januari 2019 Duiven
Op 19-01-2019 heeft Harry mij een enorm goede service gegeven door mijn paard eerst in België op te halen en netjes af te leveren in de Achterhoek van Nederland. Ze kwam super relaxed van het vrachtwagentje af ondanks dat ze nog vrij weinig ervaring met transport had. Tijdens de rit heeft hij hier dan ook super goed rekening mee gehouden. Ik zou horse-logistics dan ook aan iedereen aanbieden die een 5* service wilt krijgen. Nogmaals bedankt voor je goede service :)
Annemarie van Toorn December 2018 Bergen op Zoom
Op 15 december 2018 zijn onze paarden door Horse-logistics vanuit Spanje terug naar Nederland vervoerd. Het is ons heel erg goed bevallen. De communicatie voor en tijdens het vervoer heb ik als zeer prettig ervaren. De paarden hebben heel goed gereisd en kwamen zeer ontspannen van de wagen af. Een jaar eerder waren de paarden door een ander transport bedrijf naar Spanje gebracht. De paarden kwamen toen gestresseerd en met verschillende verwondingen van de wagen. Wat een verschil dit keer! Wij kunnen horse-logistics daarom sterk aanbevelen. Harry van Gameren nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
polderman December 2018 montclera frankrijk
wij zijn zeer tevreden over het vervoer van onze paarden van nederland naar frankrijk. het ging om 3 shetlanders en 2 paarden ze kwamen rustig aan en waren totaal niet gestressd, kregen voldoende water en hooi aangeboden
Vervaet carl November 2018 Belgie
Correct, vriendenlijk , veilig, dierenliefhebber , maakt het voor eigenaar en paard zoals het hoort !! voor ons 5* service Aanrader
Devenda van de Weijer November 2018 Boxtel Nederland
Vandaag kwam Harry om mijn jonge paard King te verhuizen naar zijn nieuwe pension stal dit gebeurde met veel rust en geduld zeker omdat mijn paard nog niet zoveel ervaring heeft met reizen. er werd ruim de tijd genomen om te laden ook het lossen gebeurde erg zorgvuldig! ik zou iedereen horse-logistics aanraden een goede fijne service voor een betaalbare prijs!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23 24 25 26 27    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.