Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Petroeska van Lier Augustus 2018 Diessen/Nederland
Mijn pony Donald is in korte tijd twee keer moeten verhuisd ivm omstandigheden. Beide keren door Harry. De eerste keer was al geweldig in alles en ook de tweede keer was het super. Er was dus geen twijfelen mogelijk om Harry de tweede keer nog een keer te vragen. Het contact is erg persoonlijk en duidelijk. Hij is erg betrokken en heeft een hele fijne omgang met paarden. Het vervoer op zijn luxe vrachtwagentje is helemaal super, daar mijn pony Donald niet op een trailer gaat. Hij ging er heel gemakkelijk op en af en stond ook heel erg rustig tijdens het vervoer. Tijdens de periode voor het laden op stal, gaf hij mij alle tijd om mijn dingen te doen om zo ook een bepaalde periode af te sluiten. Donald gaat nu niet meer verhuizen met zijn 28 jaar. Hij mag nu genieten met zijn nieuwe vriend van zijn oude dag. Beste Harry, enorm bedankt voor alles.....was helemaal top.
Wouter Berkhout Augustus 2018 Nederland
Onze Hannoveraan van 1:80 stond lekker ruim op de vrachtwagen. Harry als chauffeur is zeer ervaren. Wij zijn het eerste stuk achter hem aangereden en wat houdt Harry enorm rekening met t paard wat op de vrachtwagen staat. Heel professioneel en voor een nette prijs!
Brigit van Loggem Augustus 2018 Amerongen
Ik vond het een fantastische ervaring. Eindelijk zorgeloos met mijn paard op stap! Fijne chauffeur die eindeloos de tijd leek te hebben en zelfs meehielp een prikweitje op te zetten en bij de retourrit af te breken; prachtig vrachtautootje waarin het paard achteruit reed; cameratoezicht tijdens de rit -- wat wil een mens nog meer? Ik raad dit iedereen van harte aan.
Nicole Augustus 2018 Zetten
Afgelopen dinsdag mijn merries laten vervoeren door Harry. Ik ben zeer tevreden over de service. Harry neemt de tijd om de paarden rustig te laden. Ook erg prettig dat je mee mag rijden en dat je de paarden ziet via de camera. Je paard(en) laten vervoeren via horse-logistics is zeker aan te raden. Harry, nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Melissa Wuyts Juli 2018 Belgium
Harry doesn’t only know his job but most of all he’s a horse man too. The whole move was very organised and although my horse was difficult to load the 2 drivers were very gentle and stayed patient the whole time. Although it was very hot on the day and the move from Germany to Belgium took a while my horse arrived safely and well and didn’t look exhausted at all. I’d truly recommend horse-logistics if you want the best for your horse!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.