Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Kyara De Clerck December 2021 Schoten B
Gisteren ons paard door Harry laten vervoeren. Super service en vriendelijke man. Een echte aanrader.
Inge November 2021 Etten-Leur
Mijn jonge onervaren paard fijn vervoerd naar zijn nieuwe stalletje. Ondanks de ruim 2 uur durende rit kwam hij rustig de vrachtwagen uit.
Pascal en Linda November 2021 Zeddam
Zeer fijne ervaring .Met onze 3 paarden .Waarvan 1jaarling welke super fijn Is vervoerd .En echte aanrader zou het zo weer doen mocht het nodig zijn.En Harry is gewoon een fijne man .
Rianne van Dorp November 2021 Ruurlo, Nederland
Afgelopen donderdag heeft Harry mijn merrie van Ruurlo naar Normandie in Frankrijk vervoerd. Mijn merrie is een lief maar wat onzeker paard en we keken dus behoorlijk tegen deze lange reis voor haar op. De reis is super verlopen dankzij de goede zorgen van Harry. Hij denkt met je mee hoe alles logistiek het beste regelt kan worden en hij heeft mij fantastisch door alle stappen van het TRACES proces geloosd om haar export certificaat te krijgen. Vanaf het laden tot aankomst hield hij mij op de hoogte met foto's van mijn paard en konden we hem via google volgen waar hij was. Dit maakte de stressvolle dag een heel stuk minder stressvol en aangenamer. De vrouw (een dierenarts) waar mijn merrie nu staat in Frankrijk vond Harry ook erg professioneel en vriendelijk. Ik heb niets anders dan goede woorden voor hun service en mocht ik weer een vervoerder nodig hebben dan kom ik zeker bij hun terug.
Neffy November 2021 Etten Leur
Een fijne en deskundige vervoerder en tijdens de rit erg gezellig. Ik zal Harry zeker nog een keer vragen om mijn merrie te vervoeren en me te voorzien van een prima bakkie 'pleur'. Dank je wel voor het meedenken.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.