Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 70 71 72 73 74    volgende >>
Sanne Muytjens November 2023 Rosmalen
Super fijne communicatie. Alles top geregeld. Word over alles mee gedacht en mee geholpen. Kortom super ritje voor mijn merrie en haar veulen! En niet te vergeten de gezelligheid onderweg. Nogmaals super bedankt. Zeker een aanrader!
Diana Saaman November 2023 Wehl
Vandaag heeft Harry van Horse-logistics het transport verzorgd van mijn jaarling en de rit erna van mijn veulen naar hun nieuwe opfokadres. Ik ben blij dat het zo goed is verlopen. Mede dankzij Harry was er rust in combinatie met kordaatheid bij het in -en uitladen van de onervaren jongelingen. We hebben prettig samengewerkt, want dat is natuurlijk heel belangrijk. Fijn ook de camerabewaking onderweg. Super bedankt Harry!!!!
Jan van de Velde Oktober 2023 Tilburg
Twee jaar geleden heeft Harry ons toenmalige veulen naar de opfokstal gebracht. Dit ging toen hartstikke goed. Harry was de rust zelve en wist precies wat en hoe te doen. Door deze ervaring was het niet moeilijk om weer contact te zoeken met Harry om ons veulen van toen nu weer op te halen. Tijden veranderen, maar Harry niet! Nog net zo voorkomend en meedenkend, afspraak is afspraak, van het begin af met het maken van de afspraak tot en met de rit zelf. Ook nu weer een hele prettige ervaring met Harry. Mocht iemand twijfelen of Harry wel echt zo goed is? Niet doen en gewoon bellen, hij is gewoon goed!
Marion Freijsen Oktober 2023 France
Couldn’t have wished for better care during a long drive to their new home. Before departure, Harry came for a ‘test drive’ working out exactly how we were going to load my 4 ponies/donkeys which was very reassuring. On the day of transport we communicated throughout the day until they all arrived. Even though it was late at night - harry stayed to make sure they were all OK in their new environment. Great job and highly recommended. Thank you Harry!!
Madelon Oktober 2023 Utrecht
Harry heeft mijn eerste paardje uit Venlo opgehaald en naar de randstad gebracht. Een spannende dag, met ook veel regen onderweg. Maar door Harry’s ervaring, rust en humor werd het een heel ontspannen reis. De wagen is ook heel comfortabel voor het paard. Al met al een heel prettige ervaring voor paard en kersverse paardeneigenaresse.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 70 71 72 73 74    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.