Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties


 
Jeanette Westerveld Maart 2018 Wilp Nederland
Afgelopen dinsdag zijn onze 2 pony's vanuit België naar Wilp gebracht. Het vervoer kon gelukkig op korte termijn geregeld worden en was zeer professioneel maar vooral vriendelijk en met kennis van zaken gedaan! Bedankt namens de meiden hier in huis!
D. Buker Februari 2018 Nederland
Vanochtend heel vroeg zijn mijn paarden in Hongarije aangekomen. Wel moe maar verder heel relaxed. Totaal geen stress. Kan het bedrijf alleen maar aanraden! !323
Mireille & Isabelle Februari 2018 Nederland
Indiana Jones is een erg groen paard, maar dankzij de professionele en vriendelijke service verliep de reis heel rustig en soepel. Indiana vond het zelfs zo gezellig met Harry en Kees dat ze niet van de vrachtwagen afwilde. De service van Horselogics is hartelijk aan te bevelen aan iedereen
Marije Januari 2018 Nederland
Harry heeft ons paard op een topmanier vervoerd! Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf dacht hij geweldig mee, en de reis had niet soepeler kunnen verlopen. Zijn rustige en professionele houding stellen je op je gemak. Ik kan Harry voor elk paardenvervoer van harte aanbevelen.
Fam. Oostvogels Januari 2018 Nederland
Onze Arabische volbloed merrie van Oostenrijk, terug naar Nederland,en dat binnen een zeer kort tijdsbestek van slechts enkele dagen! Onze merrie is met het zogenoemde "shared-load" meegegaan,hetgeen waar we eerst nog met vragen/spanning zaten,heeft Horse-logistics ons verzekerd dat dit allemaal goed zou komen,en dit was ook zo. Horse-logistics heeft voor ons mogelijk gemaakt,welke ons onmogelijk leek! Onze dank is groot,zo ook onze aanbeveling!


Plaats referentie
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.