Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Didi Hazeu November 2021 Pijnacker
Zeer uitstekend en professioneel bedrijf die heel fijn, comfortabel en veilig mijn paard heeft vervoert. Ook super fijne communicatie. Zeker een aanrader!
Els November 2021 Den Bosch
We moesten ons veulen naar het opfokadres brengen en hebben Harry daarbij gevraagd voor vervoer. We kregen van te voren een nette prijspgave. Harry kwam op de afgesproken tijd met een helel luxe paardenwagen met zijlader, ruimte genoeg voor moeder en veulen, Het laadde van het veulen zat even niet mee maar al met al hebben we binnen 2 uur het veulen gebracht naar de opfok en moeder terug naar de wei. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Harry
SANNE November 2021 Rotterdam
Beste Harry, wat een service en gezelligheid! Niet alleen was de wagen spik en span met alle comfort die je als paard/pony kan wensen maar u als Chauffeur stipt op tijd, en geen haast om even te kletsen en een meisje van 4 jaar blij te maken. Op elk moment contact te krijgen onderweg, soms zelfs met een leuke foto hoe het ging. Onze pony is naar zijn nieuwe huisje gebracht met 5sterren service! Snel, transparant en met alle gemakken. Bedankt en ik contact je zeker in de toekomst! 5 sterren waard*****
Jan van de Velde Oktober 2021 Tilburg
Gisteren ons veulen laten vervoeren door horse-logistics naar de opfolstal. De al geplaatste recensies gaven een goed en vertrouwd beeld en waren dan ook de reden om Harry van horse-logistics te bellen en ook wij kunnen alleen maar zeggen dat het een uitermate betrouwbaar en kundige vervoerder is. Afspraak is afspraak, keurig op tijd, hij stuurt zelfs een bericht hoe laat hij aankomt. Harry straalde rust uit bij het laden en bij de rit naar de opfokstal. Echt een professional! Harry bedankt voor de service en wellicht tot een volgende keer. Mochten wij ooit nog een keer een vervoerder nodig hebben, dan weten wij zeker wie te bellen!!
Marlies Oktober 2021 Amsterdam
Harry heeft mijn jonge ijslandse ruin vervoerd. Ik kende het bedrijf niet vooraf en vond het dus enigszins spannend, omdat ik er zelf niet bij was, alleen op de plek van aankomst. Wat ik fijn vond is dat er geen enkel geweld wordt gebruikt bij het laden, alles in rust. Ook de communicatie is fijn en veelvuldig met doorgeappte foto’s van de trailercamera. Alles keurig op tijd. Dus een aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.