Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Femke Maurits-vdBoom Juli 2018 Heerle/ Holland
Een hele onderneming om een jaarling vanaf Terschelling naar Heerle te transporteren die nog nooit in een trailer /vrachtwagen had gestaan. Wat ben ik correct door jullie op de hoogte gehouden , locatie live te volgen, het laden , foto’s tijdens transport etc. Wat een geweldige service en super klant vriendelijk! Ik geef jullie vijf sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nogmaals dank voor alles ...
W. van Meijl Juli 2018 Eindhoven / Nederland
Harry heeft ons paard (dat zeer weinig transport-ervaring heeft) op een zeer professionele wijze naar haar nieuwe stalling verhuisd. Zijn rust en humor maakten deze toch wel spannende aangelegenheid tot een succes. Harry bedankt!
Vicky Van Kerckhove Juli 2018 Veghel NL
In de afgelopen jaren heb ik meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Horse-Logistics en dit is me altijd goed bevallen. Mijn paarden worden altijd respectvol en op een rustige manier behandeld en dit heeft ertoe geleid dat er eentje zelfs van zijn trailerangst verlost is. Mooi meegenomen dus ;) Als je op zoek bent naar betrouwbaar en deskundig vervoer voor je paard, kan ik je Harry van Horse-Logistics van harte aanbevelen!
frederique siebenheller Juni 2018 heumen nederland
Samen met Horse-logistics geoefend om mijn merrie te laden en vervoeren in een paardenwagen. Om mijn merrie te laten wennen aan vervoer in de paardenwagen, maar zij een beetje engtevrees had is de wagen omgebouwd tot een box. Dat heeft goed geholpen, de merrie heeft meer vertrouwen en we zijn diverse keren op pad geweest naar vreemd terrein. Door de fijne wagen, deskundig professioneel vervoer en service van Horse-logistics heeft mijn paard positieve ervaringen op kunnen doen. Erg blij mee!!
Nicole Toonen Juni 2018 Veghel / Nederland
9 juni zijn wij naar een nieuwe pensionstalling gebracht. Een hele prettige samenwerking en de paarden zijn zeer prettig vervoerd. Er wordt heel rustig gereden, ruim de tijd genomen voor het laden en er wordt rekening houden met het paard. Een aanrader! Bedankt voor de fijne service!!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.