Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 28 29 30 31 32    volgende >>
Sylvia Pieper April 2019 Reutlingen/ Deutschland
Dank Firma horse logistics wurde mein 1 jähriger PRE Junghengst professionell, sicher, zuverlässig und schnellstens von Bussum, Niederlande, nach Schelklingen, Deutschland( Süddeutschland, Schwäbische Alb transportiert. Es war ein Rundum-Sorglos-Paket, allen Beteiligten wurden sämtliche Termine vorab bekannt gegeben und pünktlich eingehalten. Ich musste mich um nichts kümmern. Selbst die tierärztliche Untersuchung wurde von Firma Horst logistics in Auftrag gegeben , über das Ergebnis wurde ich von horse logistics unverzüglich informiert. Die Kommunik tion war sehr freundlich und zuverlässig, sämtliche Anfragen wurden sofort beantwortet. Alle Vereinbarungen wurden exakt eingehalten. Der Preis war einmalig günstig. Eine absolute, uneingeschränkte Empfehlung! Jederzeit gerne wieder! Sylvia Pieper
Barbara April 2019 Veghel
Tijdens het trailer laden heeft mijn paard een traumatische ervaring opgedaan ( vallen, van klep schuiven en met erg veel achterwaartse druk geladen.) Dit leidde naast het trauma tot een peesblessure. Ik was dus erg huiverig om haar na een 2-weeks verblijf in een paardenkliniek, weer naar huis te vervoeren. Horse-logistics heeft dit boven verwachting goed en veilig gedaan. Doordat mijn paard in een "box" kon staan en zonder achterwaartse druk en insluiting kon worden geladen, stond ze binnen 2 minuten op de 2-paards wagen. Een enorme opluchting!!!
Irma Haider April 2019 Landgraaf
Ik heb de afgelopen tijd meerdere keren gebruik gemaakt van de service van Harry's Horse logistics. Ik was uitermate tevreden over het service en zal het iedereen aanbevelen. Harry is een zeer goede chauffeur die uiterst voorzichtig rijdt en het paard middels camera goed in de gaten houdt. Hij was elke keer ruim op tijd aanwezig en het laden ging zonder problemen en heel rustig. Ook in de dierenkliniek wist hij de weg te vinden en was Harry een aangename begeleider en mijn steun en toeverlaat. Ook mijn hengst heeft genoten van de uitstapjes met Harry. Hij mocht immers vrij achter in de wagen staan en had een heel goed gevulde hooinet ter beschikking. Mijn hengst en ik willen alleen nog maar met Harry's Horse logistics reizen.
Debbie Van der Wal Maart 2019 DEN BOMMEL
Fantastisch gereden. Uiterst professioneel. Hele fijne ervaring geweest voor onze Arabische volbloed hengst die naar Utrecht moest. Voor hem de eerste keer op de vrachtwagen, maar weet zeker dat hij het niet als onprettig heeft ervaren. Zo stond hij er ook niet bij. Dit kon ik namelijk zien door de camera voorin. Heel erg fijn! Zeker een aanrader voor een ieder die zijn of haar paard op een fijne manier wil laten vervoeren.
Elsbeth Pouw Maart 2019 Rosmalen
Onlangs heeft Horse-logistics het vervoer van mijn paard naar de kliniek geregeld. Voor mij was het de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een paarden taxi maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Alles mooi op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam. Als het in de toekomst weer nodig is dan neem ik zeker weer contact op met Horse logistics.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 28 29 30 31 32    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.