Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 39 40 41 42 43    volgende >>
Lonneke Vodegel Mei 2021 Angeren
Hele fijne ervaring gehad met Harry bij het vervoer van mijn 6 maanden oude hengstveulen. Harry is heel rustig, vriendelijk, professioneel en doortastend. Hij zet een fijne ontspannen sfeer neer. Mijn veulen kwam dan ook heel relaxed aan na een 2 uur durende rit en dat voor het eerst op een trailer/vrachtwagentje. Ook in de voorbereiding niks dan lof. Snelle communicatie en Harry is heel hartelijk en denkt met je mee. Echt een aanrader als je je paard moet laten vervoeren!
Ina Sullock Mei 2021 Barendrecht
Goed veilig en rustig vervoer voor je paard op een wat langere afstand. Doordat maar een rit wordt gedaan is er geen stress bij onverwachte oponthoud. Camera toezicht op je paard in de 2-paards vrachtwagen. Goede communicatie onderling. En je betaalt niet de hoofdprijs. Zeer tevreden Mvg ina
Lindsey April 2021 Pijnacker
Super ervaring gehad met Harry. Vriendelijk, geduldig en kundig
Manon April 2021 Nederland
Enorm fijn contact van begin tot het einde. Omdat ik zelf niet bij het transport aanwezig kon zijn, werd ik dmv tracking, fotos en appjes enorm fijn op de hoogte gehouden!
Julia April 2021 Amsterdam
Super wagen en chauffeur! Harry is erg vriendelijk, stipt, en begrijpt paarden. Dankzij hem hebben mijn paard en ik volop en zonder stress kunnen genieten van onze weekendcursus.
1 2 3 4 5 ... 39 40 41 42 43    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.