Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 49 50 51 52 53    volgende >>
Renske Mei 2022 Haarlem
Hele fijne service van horse-logistics. Snel beantwoorden van mails en duidelijke afspraken. Na de keuring meteen opgehaald worden door een prachtige en veilige wagen en een chauffeur die paardvriendelijk rijd. Hele fijne ervaring voor mijn nieuwe jonkie, super blij mee. Zeker een aanrader! Bedankt Harry voor deze positieve ervaring. Gr Renske
theo den ijzerman Mei 2022 Oosterend
Top service ervaren chauffeur en de auto netes voor elkaar.
Hanneke Eeken April 2022 Dirkshorn
Horse-logistics is een absolute aanrader! Harry is professioneel, betrouwbaar en denkt echt mee, wat ontzettend fijn is. Hij heeft mijn grote sensibele en onzekere ruin van Duitsland naar Nederland vervoerd en dit alles naar volle tevredenheid. Ook heeft hij mijn verhuisdozen meegenomen naar Nederland, zo kon ik alles tegelijkertijd verhuizen. Wat ook hartstikke fijn is dat hij onderweg laat weten waar hij is en foto's gestuurd had. Mijn paard liep zo de wagen op en kwam er ontspannen weer af. :)) Ik zag er best wel tegenop (een lange reis met een sensibel paard) maar met Harry zou ik dat zonder twijfelen zo weer doen!
Swaters April 2022 Netherlands
Aangezien onze trailer niet wilde functioneren hadden wij ineens last minute een vervoerder nodig. Horse-logistics was toevallig in de buurt van ons een ander paard aan het lossen en hij was bereid om ons te helpen. Zeer professionele en mooie wagen, gewoon een goed bedrijf.
Esther Bras April 2022 Numansdorp
Afgelopen maandag heeft Harry onze 3-jarige hengst opgehaald bij de opfok en naar zijn nieuwe adres gebracht. Harry was netjes op tijd, het laden ging erg goed en ook de rit ging probleemloos. Heel erg blij dat we dit via Harry hebben gedaan. Alle lof en een dikke pluim!
1 2 3 4 5 ... 49 50 51 52 53    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.