Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 36 37 38 39 40    volgende >>
Carolien Staal Januari 2021 Well (L)
Toen ik met mijn paard naar de kliniek moest heeft Harry geweldig geholpen. Het paard heeft een trailertrauma. We hebben de wagen omgebouwd zodat er zoveel mogelijk ruimte was. In alle rust geladen, dat ging prima. Het onderzoek duurde ruim twee uur, voor Harry geen probleem. En daarnaast ook een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel fijn.
Michelle Mentzel Januari 2021 Breda
Erg tevreden over de super goede service van horse-logistics. Mijn veulen vandaag verhuisd van Zeeland naar Hulten. Harry had het vrachtwagentje ingericht als stal zodat het veulen zich op zijn gemak zou voelen. Hij liep zo de vrachtwagen in! Ook wordt er heel duidelijk gecommuniceerd en dmv een camera wordt je paard in de gaten gehouden. Ook het onverwachts veranderen van datum en tijd was geen probleem. Tevens nog hele bruikbare tips gekregen. Ik kan het iedereen aanbevelen! Bedank Harry! Super bedankt Harry!
Sanne van der Meer December 2020 Ede
Vandaag zijn onze twee pony's van stal verhuisd door Harry. Van tevoren heb ik contact gehad via de mail, waarbij het gemakkelijk was om een afspraak te maken. Tijdens het laden heeft Harry goed geluisterd en gekeken naar wat de pony's nodig hadden bij het laden. Hierdoor stonden ze allebei zo op de vrachtwagen. Het laden en de rit naar de nieuwe stal zijn rustig gegaan en ze kwamen dan ook rustig van de vrachtwagen af. Al met al een super goede ervaring met Horse Logistics!
Kristy December 2020 Overloon
Super tevreden! Harry is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Onze tweejarige merrie die nog nooit vervoert was heeft zo een goede reis gehad. Hele fijne vrachtwagen die omgebouwd was tot box.
Linda December 2020 Nederland
Ik moest onverwachts naar de dierenarts met mijn paard. Harry werd mij voorgesteld en gelukkig kon Harry de volgende dag! Superfijn en m’n paard is in alle rust op de vrachtwagen gegaan en er weer net zo rustig vanaf gegaan. Top service, dank je wel!!
1 2 3 4 5 ... 36 37 38 39 40    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.