Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 64 65 66 67 68    volgende >>
Merel van Hintum December 2023 Oss
Harry heeft mijn Fries vervoerd naar een paardenrusthuis. Mijn paard was al jaren niet meer vervoerd maar alles verliep ontspannen. Ik en mijn spullen konden ook mee en ik kreeg zelfs nog een bakkie koffie onderweg. Zeker een aanrader. Bedankt Harry!
Kimberly Davies Slous November 2023 New Jersey, USA
Harry van Gameren’s company horse-logistics.nl transported a foal from the Netherlands to Germany for me. The driver was very kind, handled the foal correctly and notified me of their departure and arrival. The truck was safe, clean and made into a box stall for the foal as well as having GPS tracking. I highly recommend this company for horse transportation.
Sanne Muytjens November 2023 Rosmalen
Super fijne communicatie. Alles top geregeld. Word over alles mee gedacht en mee geholpen. Kortom super ritje voor mijn merrie en haar veulen! En niet te vergeten de gezelligheid onderweg. Nogmaals super bedankt. Zeker een aanrader!
Diana Saaman November 2023 Wehl
Vandaag heeft Harry van Horse-logistics het transport verzorgd van mijn jaarling en de rit erna van mijn veulen naar hun nieuwe opfokadres. Ik ben blij dat het zo goed is verlopen. Mede dankzij Harry was er rust in combinatie met kordaatheid bij het in -en uitladen van de onervaren jongelingen. We hebben prettig samengewerkt, want dat is natuurlijk heel belangrijk. Fijn ook de camerabewaking onderweg. Super bedankt Harry!!!!
Jan van de Velde Oktober 2023 Tilburg
Twee jaar geleden heeft Harry ons toenmalige veulen naar de opfokstal gebracht. Dit ging toen hartstikke goed. Harry was de rust zelve en wist precies wat en hoe te doen. Door deze ervaring was het niet moeilijk om weer contact te zoeken met Harry om ons veulen van toen nu weer op te halen. Tijden veranderen, maar Harry niet! Nog net zo voorkomend en meedenkend, afspraak is afspraak, van het begin af met het maken van de afspraak tot en met de rit zelf. Ook nu weer een hele prettige ervaring met Harry. Mocht iemand twijfelen of Harry wel echt zo goed is? Niet doen en gewoon bellen, hij is gewoon goed!
1 2 3 4 5 ... 64 65 66 67 68    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.