Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Jan Peels Februari 2019 Bergeijk nl
Afgelopen woensdag mijn paardje door Harry vanuit Frankrijk naar Nl gebracht. Een ritje van zo'n 500 km. Paardje stapte chill van de wagen. Ook fijn dat ik tijdens de rit kon volgen waar jullie waren onderweg. zelfs met enkele foto's van een tevreden paard. Dank, goed gedaan ! Jan
Loes Februari 2019 Loenen
Voor de verhuizing van mijn veulen heb ik Harry gevraagd voor de transport om er zeker van te zijn dat alles veilig verliep. Het was een goede keuze. Wat een fijn transport! Harry heeft een mooie degelijke wagen, communiceert fijn, denkt mee en is zelf superrelaxt waardoor het ook voor mij toch een leuk en ontspannen ritje werd. Mijn dappere veulen is goed aangekomen. Zeker een aanrader. Bedankt!
Larah Januari 2019 Hedel
Ik ben zo blij met Horse Logistics. Mijn paard ging ontspannen de wagen in en ik kreeg onderweg nog een foto van hoe fijn ze erbij stond. Een goede chauffeur en niet geheel onbelangrijk: erg vriendelijk, lief voor mijn paard en snel met een afspraak maken (en die nakomen). Ik zou zo weer voor deze partij kiezen!
De lange Januari 2019 Nederland
Wij zijn heeel erg tevreden over het vervoer van onze Arabische merrie, van zuidduitsland naar Drenthe. Na een lange reis kwam ze droog en rustig van de wagen. Ik kan iedereen horse-logistics aanbevelen!
Marilou Januari 2019 Duiven
Op 19-01-2019 heeft Harry mij een enorm goede service gegeven door mijn paard eerst in België op te halen en netjes af te leveren in de Achterhoek van Nederland. Ze kwam super relaxed van het vrachtwagentje af ondanks dat ze nog vrij weinig ervaring met transport had. Tijdens de rit heeft hij hier dan ook super goed rekening mee gehouden. Ik zou horse-logistics dan ook aan iedereen aanbieden die een 5* service wilt krijgen. Nogmaals bedankt voor je goede service :)


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.