Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 32 33 34 35 36    volgende >>
Emmy September 2020 Wijk bij Duurstede
Afgelopen week heeft Harry onze paarden vervoerd naar onze nieuwe stal. Harry kwam voorrijden en had meteen een goeie tip om te kunnen laden, zonder dat hij onze paarden had gezien. Wij wisten niet hoe onze paarden zouden reageren. Wij stonden versteld, onze paarden waren nog nooit zo relax een veewagen in gestapt. Ook het vervoer was super relax, ik kon in de cabine meekijken, via een camera hoe de paarden zich gedroegen. Ze stonden op hun gemak aan het hooi te knabbelen. Ik kan u Harry van harte aanbevelen. rustig in omgang en veel verstand van paarden en het vervoer hiervan. Harry, bedankt. En wanneer we ooit weer vervoer nodig hebben, wij weten wel wie we gaan bellen.
Alexandra September 2020 Berlicum
Onze 20 jarige pony hebben we opgehaald met horse-logistics van Medemblik naar Berlicum. Ik ben zeer enthousiast over hoe dit alles is verlopen en van A tot Z was geregeld. Van advies vooraf tot de laatste puntjes op de "i" eenmaal thuis. Ook voor mij als bijrijder werd goed gezorgd! De pony was gedurende de reis heel tevreden, zo kon ik zien op de camera. Harry zorgt voor comfort voor het paard en de eigenaar en ik kijk dan ook terug op een leuke ervaring. Dankjewel Harry!
Anne-Lene van Engelen Augustus 2020 ARCEN, Holland
Beyond expectations. Harry transported our stallion to our wedding, took care of him at the location, waited, and brought him safe back home again. Friendly, professional and a real horseman. Thank you so much for everything, you made our day even better!
Anne Schmidt-van Zonneveld Augustus 2020 Freiburg, Duitsland
Nadat ik in 2017 al een super ervaring had met Harry voor het vervoeren van mijn hengsten veulen naar zuid Duitsland, was de keuze voor het vervoer van mijn tweede paard ook snel gemaakt. Harry heeft 2 weken geleden het vervoer van mijn 17 jarige Haflinger ruin van Noord-Holland via Slagharen naar zuid Duitsland geregeld. Deel 1 van de reis was het ophalen van de Haflinger op locatie naar een tussenstop bij Slagharen. Harry was keurig op tijd, ik kreeg wat foto's toen het paard was verladen en kon hem de hele weg volgen. Het paard had al 9 jaar niet meer in een trailer gestaan en liep er met een beetje hulp van Harry zo in. In Slagharen had Harry de gezondheidskeuring met TRACES geregeld. Met deel 2 van de reis ging mijn paardje 3 dagen later keurig op transport naar zuid Duitsland. De chauffeur belde een uur van tevoren. Ondanks het hete weer was de auto heerlijk gekoeld en kwam mijn paardje na 7 uur op transport in goede gezondheid de trailer uit. Ik ben ontzettend blij met de hulp van Harry en ben ook nog het tweede vervoer rondom tevreden. Alles was perfect geregeld, de communicatie liep super, Harry denkt in oplossingen en het was allemaal snel en super geregeld. Nogmaals bedankt voor de top service! Dit is echt een aanrader!
Patty Verlinden Augustus 2020 Theneuille / Frankrijk
Mijn 2 paarden met Harry verhuisd. Ca 900 km in één dag. Ging echt perfect. Ik reed zelf met de paarden vrachtwagen mee en we hebben er een gezellige dag van gemaakt. Aangehouden door de Franse douane, maar Harry heeft ons er prima door heen geloosd. Een aanrader voor iedereen die zijn paard of paarden op een zeer persoonlijke wijze internationaal wil verhuizen!
1 2 3 4 5 ... 32 33 34 35 36    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.