Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 23 24 25 26 27    volgende >>
Paul en Ingrid Dimmers Augustus 2019 Nederland
Aangezien ik een poos in Frankrijk verbleef waren onze paarden daar ook. Nu moest de hele Familie weer terug naar Nederland en dan ga je op zoek naar een goede manier om de dieren veilig te laten vervoeren. Genoeg keuze maar mijn oog viel op Horse-Logistics.nl. Waarom? geen Idee, gewoon een gevoel. De website bekeken, Facebook uitgeplozen en niets dan lovende recensie`s en niet maar 5 ofzo maar gigantisch veel. Toen dacht ik (want ja , je hoort tegenwoordig zoveel) die recensie`s zullen wel aangekocht zijn. Geen Idee hoe het werkt maar ik als absolute leek op dit gebied dacht dat het dat dan wel zou zijn want zoveel goeds is toch raar. De prijs, zeker niet het belangrijkste kriterium maar speelt ook mee, was zeer reeel. Dan maar eens telefoneren. Een hele aardige man die mij de eerste informatie gaf en of ik eea per mail wilde doorgeven. Zo gezegd zo gedaan en uiteindelijk in het diepe gesprongen want ja, je moet wat en bij elk bedrijf zul je hetzelfde hebben vwb het niet weten met wie je in zee gaat. Ik kan alleen maar zeggen dat het geweldig geregeld is. Een man die kennis heeft van vervoer, paarden en het ook nog lukt om de eigenaren op hun gemak te stellen. De reis is prima verlopen en onze paarden staan weer in Nederland. Harry, je bent een topper. Wij, Paul en ik zijn zo blij dat we jou via deze weg ontmoet hebben en we zullen zeker, mocht het nodig zijn, weer een beroep op je doen en je absoluut aanbevelen. Lieve Harry, we zien mekaar en tot die tijd, blijf happy en gezond. Een dikke vette kus van mij en van Paul natuurlijk gewoon een mannelijke stevige hand :)) Liefs Paul en Ingrid
Emilie Royaux Augustus 2019 UK (Shillington)
Voor de tweede maal heeft Harry transport van Belgie naar de UK gedaan voor mij. Ik ben opnieuw super tevreden. Mijn paard kwam helemaal ontspannen aan op de plaats van bestemming. Harry had alles voor mij geregeld. De vrachtwagen is ruim en perfect in orde. Ik kreeg regelmatig een update tijdens de reis. Kortom, een topservice!
Molli Sandor Augustus 2019 Belgium
I can absolutely recommend Harry’s services for horse transport. He is highly supportive, has a lot of patience (my horse is problematic), flexible, and a great company. During the preparation phase he replied to me promptly to all my queries. It is clearly visible that he has a lot of experience in horse transportation. Also he drives extremely carefully, therefore the horse feels comfortable during the travel. The truck was clean, hay net ready when he arrived to the pick up place. Do not hesitate at all to choose him, I can assure, you will not be disappointed but get the best quality service possible.
Claudia Mangelaars Juli 2019 Capelle aan denijssel
Deze week is mijn kwpn ruin door Harry vervoerd. Omdat ik terugkom/ verdiepingsdagen had voor mijn instructeurs opleiding. Omdat mijn ruin veel spanni g opbouwt met vervoeren en dus ook dan wat onrustig op de trailer kan zijn, gekozen om hem te vervoeren door Harry en zijn paardenvrachtwagentje. Dit is dan ook heel fijn gegaan. Harry zelf is rustig en mijn ruin bouwde wel iets spanning op maar dat was de eerste 5min dat hij op de wagen stond. Tijdens de rit mbv camera kan je je paard in de gaten houden. Mijn ruin stond de hele weg super relaxt. Ik ben blij dat mijn ruin weer een goede ervaring heeft gehad met vervoeren dankzij Harry!.
Willy Breunesse Juli 2019 Woerden
De afgelopen week heeft Harry mijn paard en fiets vervoerd het is geweldig goed gegaan. Mijn paard was sinds zijn aankomst 5 jaar geleden nooit meer in een trailer geweest, maar de rust en het vakmanschap/ en vertrouwen van Harry maakte de reis van 5 kwartier, bijzonder comfortabel. Als ik weer op reis ga, dan is Harry de aangewezen persoon. Dankjewel Harry , het was een mooie ervaring.
1 2 3 4 5 ... 23 24 25 26 27    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.