Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Jan van de Velde Oktober 2021 Tilburg
Gisteren ons veulen laten vervoeren door horse-logistics naar de opfolstal. De al geplaatste recensies gaven een goed en vertrouwd beeld en waren dan ook de reden om Harry van horse-logistics te bellen en ook wij kunnen alleen maar zeggen dat het een uitermate betrouwbaar en kundige vervoerder is. Afspraak is afspraak, keurig op tijd, hij stuurt zelfs een bericht hoe laat hij aankomt. Harry straalde rust uit bij het laden en bij de rit naar de opfokstal. Echt een professional! Harry bedankt voor de service en wellicht tot een volgende keer. Mochten wij ooit nog een keer een vervoerder nodig hebben, dan weten wij zeker wie te bellen!!
Marlies Oktober 2021 Amsterdam
Harry heeft mijn jonge ijslandse ruin vervoerd. Ik kende het bedrijf niet vooraf en vond het dus enigszins spannend, omdat ik er zelf niet bij was, alleen op de plek van aankomst. Wat ik fijn vond is dat er geen enkel geweld wordt gebruikt bij het laden, alles in rust. Ook de communicatie is fijn en veelvuldig met doorgeappte foto’s van de trailercamera. Alles keurig op tijd. Dus een aanrader!
Decraene Oktober 2021 Lubbeek
Alles is perfect verlopen. Ik raad deze firma zeer sterk aan!
Charaya Oktober 2021 Numansdorp
Hele fijne service!
Liesbeth Hanzen Oktober 2021 Almere
Wat een geweldige service.......... deze meneer heeft mij zo vreselijk veel geholpen met allemaal dingen waar ik geen weet van had, met het verhuizen van Duitsland naar Nederland met de paarden...... zelfs emails met telefoon nummers die ik moest bellen voor het vervoeren over de grens. Alles is super verlopen...... op de aangegeven tijd was hij ook werkelijk aanwezig en dat met een verschil van 750 kilometer........Ik zou geen seconde twijfelen als ik het weer eens moest doen.... heel veel contact onderweg, super mooie vrachtwagen met alle snufjes erop en eraan .. . en ontzettend lief voor de paarden .....Chapeau meneer Harry.......u bent de beste👌👌👌👌👌👌👌👌
1 2 3 4 5 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.