Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 67 68 69 70 71    volgende >>
Esther Oosterhoff April 2024 Evertsoord
Gisteren heeft Harry mijn twee paardjes van Bruinisse naar Evertsoord vervoerd. Ondanks het feit dat de paarden het heel spannend vonden is het op- en uitladen en de reis (met stevige wind) soepel en vlot verlopen. Harry is een echte paardenman die weet wat hij doet. Zijn paardenwagen ziet er ook perfect uit. Die is brandschoon, er hangen twee hooinetten gevuld met smakelijk hooi en alles is keurig afgewerkt. De communicatie vooraf en op de dag zelf was ook uitstekend. Kortom, niets anders dan lof. Ik ga Harry ook zeker weer vragen als ik paardenvervoer nodig heb!
Ellen Smits Maart 2024 Oosterland
Vandaag is Mai ( nu Eefje) bij ons gebracht door Harry. Superfijne communicatie, heel relaxed, een echte aanrader. Kreeg tussendoor filmpje vd camera in de wagen van haar. Heel blij.
Marrieke Maart 2024 Geldermalsen
Fijn vervoer! Heel behulpzaam, stonden direct klaar en netjes op tijd.
Ilse Maart 2024 Varik
Toen ik zag dat mijn pony Guus zijn medisch beslag eraf had gewerkt, ben ik direct rond gaan bellen om hem zo snel mogelijk op de kliniek te krijgen. Harry is echt een reddende engel geweest die heel professioneel en vlot mijn pony heeft vervoerd, terwijl Guus pas twee keer in zijn leven vervoerd is. Ik kan je niet genoeg bedanken Harry! Indien ik niet in de gelegenheid ben om zelf te rijden, zou ik zo weer bellen.
Harriët Maart 2024 Oude Tonge
Het opladen ging in een gemoedelijke sfeer en hoewel m'n paard het spannend vond bleef Harrie rustig en vriendelijk, zodat de rit een goede ervaring werd voor iedereen.
1 2 3 4 5 ... 67 68 69 70 71    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.