Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
1 2 3 4 5 ... 70 71 72 73 74    volgende >>
Sharon Juni 2024 Sassenheim
Mijn jaarling hengst laten vervoeren door Harry. Mijn jaarling was niets gewend maar ondanks dat is de lange reis heel rustig en goed verlopen en heeft hij een super ervaring op gedaan. Harry is erg behulpzaam, denkt mee en is rustig en dit heb ik als zeer fijn ervaren. Mocht ik nog eens een paard vervoeren, schakel ik zeker Harry weer in. Nogmaals bedankt!
Annemarie Juni 2024 Leuth
Vandaag zijn onze twee pensionado s door Harry van Horse Logistics naar het paarden rusthuis gebracht, wat een fijne service! Rustig, ontspannen en professioneel beide paarden geladen en vervoerd, echt heel fijn, kunnen we iedereen van harte aanbevelen!
Jacobien Falk Juni 2024 Culemborg
Harry heeft in juni 2024 mijn paard heel vakkundig en plezierig vervoerd van België naar Nederland. Hij heeft hierbij ook het papierwerk van de TRACES verzorgd. Harry is goed bereikbaar via telefoon en mail. Als persoon is hij positief, ervaren en prettig in de omgang. Hij heeft ook goed advies gegeven rondom de aankoop en vervoer van mijn paard. Al met al een heel prettige ervaring die ik iedereen zou aanraden voor een paardentransport.
Marjolein Goos Juni 2024 Doorn
Dit weekend (7-9 juni) met Harry heen en weer van Doorn naar Cantharel/Apeldoorn gereden. Super professioneel, fijne vrachtwagen en nog gezellig ook! Een aanrader!
Carla Coenders Juni 2024 Lottum
Wij zijn zeer tevreden over Horse-Logistics. Het contact is vanaf moment een prettig en er wordt meegedacht. Het vervoer van 2 jaarlingen in de vrachtwagen verliep prima. Harry is de rust zelve en dat is zeer prettig, vooral wanneer je te maken hebt met het laden/lossen en vervoer van jonge paarden.
1 2 3 4 5 ... 70 71 72 73 74    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.