Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 31 32 33 34 35    volgende >>
John Van Beek Februari 2020 Boven Leeuwen
Wij hebben erg prettige ervaringen opgedaan met de diensten van horse logistics. Netjes op tijd, fijne samenewerking en professioneel materieel.
Ivor van de Koevering Februari 2020 Zelhem
Horse-logistics (Harry) heeft onze twee "niet-trailer-makke" paarden op professionele wijze en na goed overleg veilig naar onze nieuwe woonplaats gebracht. Door zijn ervaring, rustige en doordachte aanpak en door goed te luisteren is alles op de meest veilige wijze en naar alle tevredenheid verlopen. We zijn hem dankbaar voor de goede zorgen en zouden hem zéker aanraden bij een iedereen die zijn of haar (meest) kostbare bezit wil laten vervoeren. Groeten, Femke & Ivor
Lonneke Februari 2020 Berlicum
Vervoer van mijn tinker veulen naar zijn opfok in Schoonrewoerd. Zeer tevreden over het vervoer. Duidelijke en vlotte communicatie. Professioneel en rustig geladen op het vrachtwagentje. Heel fijn dat hij los kon staan in een box. Mijn veulen heeft een goede eerste trailer ervaring gehad! Bedankt voor de goede service!
Wendy Januari 2020 Klaaswaal
Vervoer van een Fjord van Someren naar Nieuw-Beijerland De service is met één woord te beschrijven namelijk TOP! Het vervoer ging heel soepel. Paardje stond in de voorgestelde opstelling heel rustig ondanks dat hij niet vaak op vervoer is geweest. Een makkelijke in- en uitstap voor het paard. Ik kon ook veilig mijn zadel ect door middel van een nette zadelkast meenemen. Er was gezorgd voor een gevulde hooinet. We konden hem goed in de gaten houden d.m.v. een camera. Er was zeker de nodige kennis van paarden aanwezig. Het was erg gezellig onderweg met lekkere koffie ! Ik raad Harry zeker aan. Je paard is in goede handen.
Paul & Martina Gunther Januari 2020 Bemmel
Hartelijk bedankt voor de professionele transport van onze onervaren 2.5 jarige P.R.E Hengst. Harry is zeer vriendelijk, rustig & betrouwbaar en de service was uitstekend! Graag bellen we hem voor een volgende keer. Kortom, van harte aanbevolen! 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 31 32 33 34 35    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.