Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35 36 37    volgende >>
Sandra Mei 2020 Bleiswijk, Nederland
Afgelopen woensdag hebben wij voor het vervoer van onze pony gebruik gemaakt van Horse-logistics. De pony had veel ruimte in de wagen en Harry nam ook ruim de tijd voor het in- en uitladen. Verder reed hij voorzichtig de bochten door. Het verliep allemaal heel soepel. Het was onze eerste, maar zeker niet onze laatste ervaring met Horse-logisitics.
Sarith Mei 2020 Nijmegen
Dank Harry, voor het zorgvuldig vervoeren van mijn paard. Ben heel tevreden, zeker een aanrader!
Miriam de Bruijn Mei 2020 Dronningmølle, Denemarken
Harry van Horse Logistics heeft op zondag 10 mei 2020 mijn zeer geliefde 18 jarige KWPN-merrie Ulexka-Linde van Gronau (Duitsland) naar Dronningmølle (Denemarken) gebracht. Al meteen in het eerste telefoongesprek -in februari 2020- nam hij alle tijd om al mijn vragen (hoe gaat dat een paard internationaal vervoeren en wat kost dat enzo) te beantwoorden. Ik heb daarna nog kort twee andere websites even bekeken, maar eigenlijk was dat al helemaal niet meer nodig want mijn gevoel had al besloten dat Harry Ulexka naar ons toe zou gaan brengen. In de tussentijd, waarin het Corona-virus heerste, kon ik bij vragen altijd bellen of een appje sturen (wat ontzettend fijn was en gerust stelde, want af en toe werd ik van sommige nieuwsberichten of een wat lastig contact met de dierenarts weer even flink zenuwachtig of de reis wel door kon gaan). Op de betreffende zondag zoals afgesproken kreeg ik netjes in de ochtend een foto van dat ze erin stond en een uurtje later belde hij ook nog even op dat ze er rustig bij stond en het allemaal goed was gegaan het laden. Via de app kon ik ze op de route volgen (die ik al meteen om 7u bij Harry's vertrek had gekregen). De aankomst tijd werd wat eerder dan verwacht (hij kon nog precies als laatste mee op de boot toen hij daar aan kwam rijden) en ik moest mijn bijna 2-jarige dochter nog naar bed brengen. Harry dacht mee en stelde voor om nog eerst even langs zee te rijden (daar wonen wij 5 minuten vandaan), zodat ik mijn dochter rustig naar bed kon brengen en spraken we af dat ik hem een appje zou sturen zodra ze sliep. Erg fijn, want ik verheugde me al weken op het moment dat hij hier aan zou komen rijden. Toen mijn dochter eenmaal sliep was Harry er dan ook vijf minuten na mijn appje en daar kwam de vrachtwagen aan! Voor ons huis stopte hij al en vroeg meteen of ik haar al wou zien en zo kon ik haar direct al verwelkomen en reed ik de laatste 100 meter (naar de boerderij) met haar mee. Ook bij het aankomen gaf hij zowel mij als mijn paard de nodige tijd; eerst even op stal zodat ze kon eten, plassen en drinken en daarna gewandeld. Toen ze weer op stal stond hebben we nog een poosje daar staan praten voor haar stal. Allemaal erg fijn en goed begeleid wat zowel én paard nodig heeft na een lange rit een de eigenaar om met een gerust gevoel daarna naar bed te kunnen gaan. En ook alle spullen (zadel, hoofstel, dekens, dekjes, beschermers etc konden mee, erg fijn!) Harry heeft ook bij ons gelogeerd wat ook allemaal prima en gezellig verliep. Kortom; ik raad Harry (Horse-logistics) van harte aan. Een erg aardige man en makkelijk in het contact. Het voelde echt als ontzorgen en iemand die je helemaal kan vertrouwen vanaf A tot Z, de opdracht met toewijding volbrengt vanaf het eerste telefoongesprek tot en met de reis en het afleveren van je paard! Harry bedankt!
Marleen Mei 2020 Loenen
Harry heeft op een rustige manier ons paard vervoerd. Hij is heel kundig en heeft een prettige paardenauto.
Charlotte Hoevenaars Mei 2020 Rosmalen
Fantastische service, op tijd, vriendelijk,klant en paard vriendelijk ,verantwoordelijk en niet gehaast.Met een woord toppie en een echte aanrader.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35 36 37    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.