Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 36 37 38 39 40    volgende >>
Noor Melsen Oktober 2020 WIJCHEN
Samen met Harry heb ik mijn paard opgehaald in Friesland. Het was een zeer prettige rit, met goed gezelschap, mooie gesprekken en adviezen van Harry onder het genot van lekkere koffie Mijn paard stond als een koning op de prachtige, comfortabele en veilige vrachtwagen. Ik had geen beter vervoer kunnen wensen!
Amanda Oktober 2020 Berlin, Germany
The easiest and most pleasant way to ship my pony!! They got me all the information I needed fast and were very helpful with all of my questions. During travel I was updated regularly and was at ease of mind the entire trip! Pony arrived safe, happy, and happy!! Thank you!!!!
Mariëlle van de Graaf Oktober 2020 Giessen-Oudekerk
Gisteren heeft Harry mijn 2 jarige Quarterhorse hengst Shine opgehaald bij de fokker om naar de dierenkliniek te vervoeren en daarna naar zijn nieuwe stal. Harry was stipt op de afgesproken tijd. Ik vond het best spannend allemaal omdat Shine nog nooit van het pad af was geweest. Harry stelde mij gelijk op mijn gemak dat het allemaal wel goed zou komen. En inderdaad het laden ging hartstikke goed mede doordat Harry ervoor zorgde dat het zo comfortabel en rustig mogelijk verliep voor Shine. Na een rustige rit naar de dierenkliniek verliep het uitladen ook weer prima. S’middags was Harry er weer om Shine naar zijn nieuwe stal te brengen. Harry je bent een TOPPER!! Bedankt voor alle goede zorgen voor Shine en de gezelligheid!
Emmy September 2020 Wijk bij Duurstede
Afgelopen week heeft Harry onze paarden vervoerd naar onze nieuwe stal. Harry kwam voorrijden en had meteen een goeie tip om te kunnen laden, zonder dat hij onze paarden had gezien. Wij wisten niet hoe onze paarden zouden reageren. Wij stonden versteld, onze paarden waren nog nooit zo relax een veewagen in gestapt. Ook het vervoer was super relax, ik kon in de cabine meekijken, via een camera hoe de paarden zich gedroegen. Ze stonden op hun gemak aan het hooi te knabbelen. Ik kan u Harry van harte aanbevelen. rustig in omgang en veel verstand van paarden en het vervoer hiervan. Harry, bedankt. En wanneer we ooit weer vervoer nodig hebben, wij weten wel wie we gaan bellen.
Alexandra September 2020 Berlicum
Onze 20 jarige pony hebben we opgehaald met horse-logistics van Medemblik naar Berlicum. Ik ben zeer enthousiast over hoe dit alles is verlopen en van A tot Z was geregeld. Van advies vooraf tot de laatste puntjes op de "i" eenmaal thuis. Ook voor mij als bijrijder werd goed gezorgd! De pony was gedurende de reis heel tevreden, zo kon ik zien op de camera. Harry zorgt voor comfort voor het paard en de eigenaar en ik kijk dan ook terug op een leuke ervaring. Dankjewel Harry!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 36 37 38 39 40    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.