Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Kiki Oomen Juli 2021 Raamsdonksveer, Nederland
Afgelopen maandag zijn mijn twee paarden opgehaald door Horse-Logistics.nl / Harry van Gameren. Het zijn twee Tinkers die van twee verschillende adressen opgehaald zijn en naar mij thuis gebracht. Terwijl ze onderweg waren ben ik constant op de hoogte gehouden, hoe het laden ging en waar hij was. Met een live-stream en foto’s. De paarden hebben een hele rustige reis gehad en kwamen zeer relaxed van de vrachtwagen. Ik ben echt zeer tevreden over de manier waarop mijn paarden getransporteerd zijn.
Lutèce Juli 2021 Leiden
Afgelopen zaterdag heeft Harry mij opgehaald in Holstein. Het was mijn eerste lange reis, best spannend voor een 3-jarige merrie. Hij was er al om 9 uur, keurig op tijd, en alle papieren netjes in orde om de grens over te kunnen. Harry was heel zorgzaam, reed rustig, gaf me hooi voor onderweg en een drinkpauze. Agnes en Anna konden precies volgen waar we waren en hoe laat we zouden aankomen. Regelmatig stuurde hij ook een foto van mij de taxi op waar ik dan heel stoer op stond. De reis viel reuze mee, ondanks 7 uur rijden kwam ik relaxed aan. Toch vond Harry het beter als ik nog een nacht op stal zou staan voordat ik de wei in mocht. Dat had hij goed ingeschat want ik had dorst en nog nooit uit een sloot gedronken. Als ik gewend ben aan dit nieuwe land, ander gras en vreemde paarden ga ik mijn volgende taxirit plannen. Met Harry natuurlijk!
Mandy van der Put Juli 2021 Echt, Nederland
Harry is duidelijk een man met jarenlange ervaring in de paardenwereld. Hij is heel professioneel en relaxt & ontspannen. Harry hield me goed op de hoogte gedurende de reis met mijn Friese paard van Zuid-Nederland naar de Veluwe. Ik kon zelf niet meereizen, dus dan is het wel erg prettig om goed op de hoogte gehouden te worden. Daarnaast gaf het me een heel goed gevoel dat een een kordaat, maar warm en vriendelijk mens zich ontfermde over mijn paard. Zodra mijn paard weer terug naar huis kan komen is Harry zeker degene die ik bel!
Liselotte Juni 2021 Vinkel
Horse-Logistics, Harry, heeft mijn oude pony zeer vakkundig, zorgvuldig en veilig vervoerd naar haar nieuwe adres. Harry was zorgzaam, voorzichtig en begeleide ook de eigenaren goed bij de, ook voor hun;) spannende reis. Hij nam alle tijd en rust die nodig was. Beslist aan te bevelen!
Susanne Juni 2021 Mons, Belgium
When I decided to buy a horse in the Netherlands, I was very confused on the process and how I was going to receive him in Belgium. A friend of mine had used Harry’s services this past year and immediately recommended him. Harry literally arranged the transport within 2 days. The kindness, dedication, and support that I received from Harry was outstanding. He took pictures for me, he used WhatsApp location GPS tracking the entire journey so I could see where they were, and he did this all at the last minute. If you have to transport a horse here in Europe, don’t even look for another transport company, Harry is the only one you should have transport your horse. Thank you so much Harry for everything, you are an amazing person!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.