Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
C.C.J. van den Tol December 2022 Uitwijk
Fijn transport van onze merrie met veulen. Vooral de rust en het feit dat Harry geen haast had was prettig. Rustig gereden met oog voor het welzijn. Dank Harry, we komen volgende keer zeker terug!
Sylvia van Zijderveld December 2022 Eck en Wiel
Vandaag is Bart door Harry naar zijn nieuwe pensionstal vervoerd. Ik was best een beetje zenuwachtig want Bart werkte niet meteen mee. Met de deskundige hulp en de rust van Harry viel het gelukkig allemaal mee en is Bart relaxed en veilig op zijn nieuwe stal aangekomen. Tijdens de rit stuurde Harry nog even een foto van Bart in de vrachtwagen, heel attent. De vrachtwagen zelf is luxe en schoon en ook voor het paard heel fijn en ruim. Harry helpt je ook met je spullen en met het ter plaatse uitladen van het paard. De service is fantastisch! Volgende keer maak ik zeker weer gebruik van Harry’s diensten.
Carolien Sengers December 2022 Dongen
Geweldig zoals Harry ons paard naar het Paardenrusthuis bracht. Ik kan hem zeker aanbevelen. Ik geef hem echt 5 sterren. Perfect.
Kirsty De Wolf November 2022 Nazareth - België
Mijn nieuwe 3jarige dressuurmerrie laten brengen vanuit Oldenburg naar België (ongeveer 5 uur durend traject), ik kon me geen betere service voorstellen, vanaf de prijsaanvraag tot de aflevering, duidelijke communicatie, goede raad, en updates. Ik wist perfect wanneer ze werd opgehaald en wanneer ze ging aankomen, en kreeg bij vertrek en bij een tussentijdse check fijn een fotootje gestuurd. Het resultaat mocht er dan ook zijn, mijn merrie is veilig en totaal ongestresseerd aangekomen! Super bedankt Harry, voor de goede zorgen alsof het de jouwe was!
shirley bonoo Oktober 2022 Waardenburg
Op 18 okt Harry gevraagd mijn P.R.E naar de Lingehoeve kliniek in Lienden te brengen. Was met spoed. Harry stond gelijk voor mij klaar. Ik mocht zelfs een kleine shetlander meenemen als gezelschap voor mijn merrie. Hier hoefde ik niks extra's voor te betalen. Harry was stipt op tijd en bekeek eerst hoe hij het veiligst de paarden kon laden. Onderweg werd alles op camera bewaking in de gaten gehouden door Harry. We zijn zelfs 3 keer gestopt onderweg om even naar de paarden te kijken. omdat ik zo zenuwachtig was ondanks de camera bewaking. Niks was Harry teveel. Het lijkt alsof het zijn eigen paarden zijn. En doet alle moeite om je gerust te stellen. Hij weet dat het een hele emotionele situatie is en door de gesprekken stelt hij je op je gemak. En dat maakt de rit ook nog eens gezellig. Een echte aanrader. Stipt op tijd, zorgzaam, redelijke prijs, eerlijk, rustig, behulpzaam, en vooral veilig.. Van a tot z een hele goede begeleiding om je paarden te vervoeren. Harry bedankt. lieve gr Jane en Shirley
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.