Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 29 30 31    volgende >>
Mariël Oktober 2019 Eindhoven
Ik heb afgelopen weekend mijn merrie verhuist met de hulp van horse-logistcs. Alles voorspoedig, veilig en punctueel verlopen. Ben heel blij met de service. Ik zou Horse-logistics zo weer inhuren.
Brenda Minnes September 2019 Twello
Zaterdag 28 sept gebruik gemaakt van de service van horse-logistics.nl en dat is naar alle tevredenheid verlopen; keurig op tijd, in alle rust de paarden geladen en door de zelfredzaamheid van Harry die alvast ging rijden kon ik mijn laatste spullen inpakken en met de pony erachteraan rijden. Ben zelfs nog gered in Vierhouten want Google stuurde me verkeerd dus raakte verdwaald , niet zo fijn met een trailer en Harry heeft me naar de eindbestemming geloodst, daarvoor nogmaals dank!
Monique de Haas September 2019 Dordrecht
Als je op zoek bent naar prettig vervoer voor je paard zit je bij Harry goed. Harry heeft ons paard van Son en Breugel naar Dordrecht vervoerd. Uitstekende service..zelfs onderweg hield hij ons op de hoogte. Professioneel en vriendelijk.
Paul en Ingrid Dimmers Augustus 2019 Nederland
Aangezien ik een poos in Frankrijk verbleef waren onze paarden daar ook. Nu moest de hele Familie weer terug naar Nederland en dan ga je op zoek naar een goede manier om de dieren veilig te laten vervoeren. Genoeg keuze maar mijn oog viel op Horse-Logistics.nl. Waarom? geen Idee, gewoon een gevoel. De website bekeken, Facebook uitgeplozen en niets dan lovende recensie`s en niet maar 5 ofzo maar gigantisch veel. Toen dacht ik (want ja , je hoort tegenwoordig zoveel) die recensie`s zullen wel aangekocht zijn. Geen Idee hoe het werkt maar ik als absolute leek op dit gebied dacht dat het dat dan wel zou zijn want zoveel goeds is toch raar. De prijs, zeker niet het belangrijkste kriterium maar speelt ook mee, was zeer reeel. Dan maar eens telefoneren. Een hele aardige man die mij de eerste informatie gaf en of ik eea per mail wilde doorgeven. Zo gezegd zo gedaan en uiteindelijk in het diepe gesprongen want ja, je moet wat en bij elk bedrijf zul je hetzelfde hebben vwb het niet weten met wie je in zee gaat. Ik kan alleen maar zeggen dat het geweldig geregeld is. Een man die kennis heeft van vervoer, paarden en het ook nog lukt om de eigenaren op hun gemak te stellen. De reis is prima verlopen en onze paarden staan weer in Nederland. Harry, je bent een topper. Wij, Paul en ik zijn zo blij dat we jou via deze weg ontmoet hebben en we zullen zeker, mocht het nodig zijn, weer een beroep op je doen en je absoluut aanbevelen. Lieve Harry, we zien mekaar en tot die tijd, blijf happy en gezond. Een dikke vette kus van mij en van Paul natuurlijk gewoon een mannelijke stevige hand :)) Liefs Paul en Ingrid
Emilie Royaux Augustus 2019 UK (Shillington)
Voor de tweede maal heeft Harry transport van Belgie naar de UK gedaan voor mij. Ik ben opnieuw super tevreden. Mijn paard kwam helemaal ontspannen aan op de plaats van bestemming. Harry had alles voor mij geregeld. De vrachtwagen is ruim en perfect in orde. Ik kreeg regelmatig een update tijdens de reis. Kortom, een topservice!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 29 30 31    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.