Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 38 39 40 41 42    volgende >>
Linda December 2020 Nederland
Ik moest onverwachts naar de dierenarts met mijn paard. Harry werd mij voorgesteld en gelukkig kon Harry de volgende dag! Superfijn en m’n paard is in alle rust op de vrachtwagen gegaan en er weer net zo rustig vanaf gegaan. Top service, dank je wel!!
Saskia December 2020 Overveen
Beste Harry, Bedankt voor de geweldige service. Met je hebt met goede zorg en een echt paarden hart mijn paard naar München en terug gebracht in de comfortable 2 paard vrachtwagen. Fijne communicatie ook. Ik zal je service zeker aanraden.
Sophie van Nifterick December 2020 Delft
Super service! We werden keurig op tijd opgehaald en mijn oude dame kwam na een flinke reis heerlijk rustig van de vrachtwagen. Een echte aanrader!
Roel Beurskens December 2020 ZALTBOMMEL
We hebben Harry van horse-logistics als zeer behulpzaam ervaren. Op zeer korte termijn zochten wij vervoer van onze pony en Harry heeft daar perfect op ingespeeld ondanks een drukke agenda. Ook het transport zelf verliep vlekkeloos, uitstekend op tijd en voor zover mogelijk relaxed voor de pony.
John Van Vlimmeren stoeterij de Ierse tinker November 2020 Oirsbeek
De eerste keer door harry horse logistics een tinker laten vervoeren we zijn zeer tevreden goede communicatie en houden zich aan de afspraak en zeer paar vriendelijk . harry bedankt 👍
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 38 39 40 41 42    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.