Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 64 65 66 67 68    volgende >>
Angela Mona Juli 2023 Switzerland
Thank you so much for your excellent service and the super save and organized transport of our beloved pony from Netherlands to Switzerland! We recommend horse logistics with 10/10 points - absolutely professional and supportive also with all the paper work! Thanks a lot Harry, it was a pleasure to meet you!
Marlon Den heijer Juli 2023 Leidschendam
Super geregeld. Al ben je gespannen dan wordt je gerust gesteld dat je alle tijd hebt. Melding dat hij onderweg is naar je met live stream. Zodra hij met je paardje wegrijd krijg je een foto hoe je paard erbij staat. Elvis heeft super gereisd. Hij was niet eens bezweet. Raad het iedereen aan. Hele fijne service en aandacht voor jou en je paard.
Chantal Juni 2023 Heere
Hele fijne ervaring met het vervoer van Harry! Vriendelijke man met respect voor de paarden. Het contact/overleg verloopt soepel en snel.
Marijke Juni 2023 Zwijndrecht
Zeer tevreden. Het inplannen van een afspraak is snel en duidelijk geregeld. Het vervoer is soepel en professioneel verlopen, gericht op het belang van het paard. Het te vervoeren paard is erg onervaren op de wagen, hier is goed op ingespeeld.
H.Kuijper Mei 2023 Utrecht
Wij hebben Horse-logistics benaderd voor het vervoeren van onze jaarling Merrie. Aangeschreven via het contactformulier en al snel kregen wij reactie met daarin de mogelijkheden en het verzoek voor nader contact per telefoon. Dit laatste verliep zeer prettig. Vriendelijk, duidelijk en veel aanvullende informatie. De afspraak was gemaakt en daarna op naar de "grote dag" Horse-Logistics was precies op tijd daar. Met rust en deskundigheid verliep het laden boven verwachting. De vrachtwagen was super ingericht, zeker voor onze Merrie die nog niets gewend was, de losse box was dan ook de perfecte oplossing. Zo heeft de Merrie een hele fijne eerste ervaring met vervoer opgedaan, daar gaan we nog lang profijt van hebben. Kortom: absolute aanrader voor veilig vervoer van uw paard of pony.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 ... 64 65 66 67 68    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.