Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 25 26 27 28    volgende >>
Debbie Van der Wal Maart 2019 DEN BOMMEL
Fantastisch gereden. Uiterst professioneel. Hele fijne ervaring geweest voor onze Arabische volbloed hengst die naar Utrecht moest. Voor hem de eerste keer op de vrachtwagen, maar weet zeker dat hij het niet als onprettig heeft ervaren. Zo stond hij er ook niet bij. Dit kon ik namelijk zien door de camera voorin. Heel erg fijn! Zeker een aanrader voor een ieder die zijn of haar paard op een fijne manier wil laten vervoeren.
Elsbeth Pouw Maart 2019 Rosmalen
Onlangs heeft Horse-logistics het vervoer van mijn paard naar de kliniek geregeld. Voor mij was het de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een paarden taxi maar zeker voor herhaling vatbaar. Alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Alles mooi op tijd en erg vriendelijk en behulpzaam. Als het in de toekomst weer nodig is dan neem ik zeker weer contact op met Horse logistics.
Jacqueline Brouwer Maart 2019 Helvoirt
Ik zag er als een berg tegenop om mijn Tinker en Ijslander te vervoeren. De laatste keer was 15 jaar geleden waarbij mijn paardje zoet de trailer inliep en vervolgens een veel te woeste rit meemaakte. Hij was drijfnat van angst en heeft uren staan trillen. Sindsdien vermeed ik vervoer, maar maandag was er geen ontkomen aan... Wat een verschil! Ze stonden binnen in het ruime en hoge vrachtwagentje voor ze het in de gaten hadden. Harry reed rustig en behoedzaam. Op de webcam kan je ze de hele tijd volgen, ook als bijrijder. De rit was voorbij voor we het wisten en paardjes hebben nu een goede ervaring. En ik ook:) bedankt Harry!
Marcel van Engelen Maart 2019 Dreumel Gelderland Nederland
Ik kan niet anders zeggen dan dat Harry onze tinker perfect vervoerd heeft. Topservice door een geweldig professionele, aardige, behulpzame en meedenkende man. Mochten wij in de toekomst nog eens een paard moeten vervoeren dan bellen wij Harry! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Daniella Maart 2019 Zoetermeer
Ontzettend tevreden over horse logistics ! Van uddel naar Axel met 2 paarden. Heel fijn bedrijf die goede service levert !
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 25 26 27 28    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.