Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 34 35 36 37    volgende >>
K. Hagen Maart 2020 Susteren
Bedankt! Ik ben zeer tevreden over het vervoer en weet waar ik moet wezen mocht er een herhaling nodig zijn. Buiten het feit dat Harry kalm en kundig te werk gaat, beschikt het vervoer over fijne mogelijkheden om paarden te vervoeren die niet alledaags op rit gaan zoals mijn merrie. Zeer fijn!
Bianca Maart 2020 Wassenaar
Dank je wel Harry voor het veilig vervoeren van Riley op een ingewikkelde rit en ook op zo'n korte termijn. Harry heeft meegedacht in alles, altijd bereikbaar, goede adviezen en goed voor mijn paard. Zodra Riley ooit weer vervoerd moet worden, dan weet ik zeker wie ik ga bellen! Nogmaals dank voor alles. Echt een aanrader!
Frederique Erzberger Maart 2020 Switzerland
Super efficient and friendly service. I had a quote and the horse's trip booked within one day. All the paperwork taken care of. Horse was super well looked after, and Harry kept us informed at all times of his progress. I can only recommend!
Denise Jansen Februari 2020 Ede, Gelderland
Een prettig correct bedrijf ! zeer zeker een aarader. Bedankt voor het ophalen van mijn Valk, bedankt voor je tips en ik stuur je zeker tzt een foto hoe ze er dan uit ziet..
Ellis Februari 2020 Ridderkerk
Harry heeft met heel veel rust mijn kudde vervoerd. Zijn rust en gezelligheid hebben een hele spannende dag zowel voor mij als voor de paardjes een stuk makkelijker gemaakt. Kan en wil hem van harte aanbevelen voor een ieder die zijn/haar paard/paardjes moet vervoeren. Ontzorgen op zijn best.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 33 34 35 36 37    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.