Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 37 38 39 40    volgende >>
Anne-Lene van Engelen Augustus 2020 ARCEN, Holland
Beyond expectations. Harry transported our stallion to our wedding, took care of him at the location, waited, and brought him safe back home again. Friendly, professional and a real horseman. Thank you so much for everything, you made our day even better!
Anne Schmidt-van Zonneveld Augustus 2020 Freiburg, Duitsland
Nadat ik in 2017 al een super ervaring had met Harry voor het vervoeren van mijn hengsten veulen naar zuid Duitsland, was de keuze voor het vervoer van mijn tweede paard ook snel gemaakt. Harry heeft 2 weken geleden het vervoer van mijn 17 jarige Haflinger ruin van Noord-Holland via Slagharen naar zuid Duitsland geregeld. Deel 1 van de reis was het ophalen van de Haflinger op locatie naar een tussenstop bij Slagharen. Harry was keurig op tijd, ik kreeg wat foto's toen het paard was verladen en kon hem de hele weg volgen. Het paard had al 9 jaar niet meer in een trailer gestaan en liep er met een beetje hulp van Harry zo in. In Slagharen had Harry de gezondheidskeuring met TRACES geregeld. Met deel 2 van de reis ging mijn paardje 3 dagen later keurig op transport naar zuid Duitsland. De chauffeur belde een uur van tevoren. Ondanks het hete weer was de auto heerlijk gekoeld en kwam mijn paardje na 7 uur op transport in goede gezondheid de trailer uit. Ik ben ontzettend blij met de hulp van Harry en ben ook nog het tweede vervoer rondom tevreden. Alles was perfect geregeld, de communicatie liep super, Harry denkt in oplossingen en het was allemaal snel en super geregeld. Nogmaals bedankt voor de top service! Dit is echt een aanrader!
Patty Verlinden Augustus 2020 Theneuille / Frankrijk
Mijn 2 paarden met Harry verhuisd. Ca 900 km in één dag. Ging echt perfect. Ik reed zelf met de paarden vrachtwagen mee en we hebben er een gezellige dag van gemaakt. Aangehouden door de Franse douane, maar Harry heeft ons er prima door heen geloosd. Een aanrader voor iedereen die zijn paard of paarden op een zeer persoonlijke wijze internationaal wil verhuizen!
Nancy van Aken Augustus 2020 Essen, Belgie
Van A tot Z perfect geregeld en opgevolgd. Ons veulen is met veel zorg vanuit Frankrijk naar België vervoerd. Erg leuk ook om de hele reis via een link te kunnen volgen. Fijne communicatie!
Ria Treuren Augustus 2020 Nieuwerkerk aan den IJssel
Gisteren heeft Harry mijn 7 jarige ruin naar zijn nieuwe stal gebracht een rit van 1 1/2 uur. Harry reed keurig op de afgesproken tijd het erf op. Voor dat we gingen laden was zijn opmerking "1 ding we hebben geen haast dus rustig aan" , dit had ik even nodig omdat ik totaal niet wist of mijn paard de wagen op zou lopen daar hij slechts 1 maal in een grote veewagen had gestaan en dat was als 3 jarige. Paard liep echter zo de wagen in alsof hij dit dagelijks gedaan had. :-) IK kan niet anders zeggen dat ik blij ben met de manier waarop de rit is verlopen. Harry nogmaals bedankt. Mocht ik nog eens een paard moeten vervoeren dan ga ik je zeker contacten.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 37 38 39 40    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.