Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 41 42 43 44 45    volgende >>
kathy Verhoeven Maart 2021 Oss
Ik ben zeer tevreden over de goede service van Horse-logistics. De afgelopen week zijn onze paarden voor een mini-vakantie vanuit Vorstenbosch vervoerd naar Kootwijkerbroek en ook weer terug. Een spannende rit voor zowel ruiter als voor de paarden. Hoewel Harry alle tijd neemt en de kalmte bewaart, waren de paarden zeer vlug, zonder problemen ingeladen. De paarden stonden in een ruime vrachtwagen met zij-instap. Verder werd er vooraf goed gecommuniceerd. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen en een volgende keer vraag ik Harry weer. Harry, bedankt voor de goede zorgen!
Hanneke Ariëns Maart 2021 Beers
Ik ben een zeer tevreden klant over horse-logistics, mijn paard is binnen een paar dagen na bellen van haar opfok stal naar mijn dressuurstal gebracht. Zeer relax, zonder stress is ze gearriveerd. Voor mij een absolute aanrader!
Annet Goede Maart 2021 Schaijk
Super goede ervaring! Ons nieuwe paard Bobby is vorige week getransporteerd vanuit Enschede naar Schaijk. Een lange rit, een spannende belevening voor het paard en daar wilde ik goede begeleiding voor. Harry bereidt de tocht goed voor en heeft vantevoren contact met alle partijen. Het paard staat in een ruime vrachtwagen met riante zij-instap. Voor mij de belangrijkste reden om met Harry te werken. Hij geeft veel vertrouwen en bracht Bobby ook nog eens naar de wei. Daarnaast neemt hij alle tijd. Volgende keer vraag ik Harry weer. Bedankt Harry!
Sasha Maart 2021 Cologne
Harry has transported my horse for me twice now, he is very helpful and professional. I would always recommend him to anyone looking to transport a horse.
Thara en Wendy Maart 2021 Rosmalen
Super service! Vandaag een hele fijne ervaring gehad met de verhuizing van onze merrie naar haar nieuwe stal. Super goede communicatie, klant en paard vriendelijk!, netjes op tijd opgehaald en een hele fijne vrachtwagen. Harry bedankt!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 41 42 43 44 45    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.