Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 31 32 33 34 35    volgende >>
Muriël Van den Anker December 2019 Someren heide
We waren super blij met de service van horse-logistics. Ons paard vond het allemaal nog wel spannend. Maar tijdens de rit was ze weer helemaal relaxed. Ook doordat wij in de file stonden en ze voor ons uit reden en daardoor eerder op locatie waren was dit geen probleem en werd er goed voor het paard gezorgd. Mochten we weer vervoer nodig hebben zouden we horse-logistics weer bellen.
Haanen December 2019 Weert
Snelle reacties op de offerte en fijn en veilig vervoer naar de kliniek!
Bernard Wolf December 2019 Texel
ik ben aangenaam verrast over de service, communicatie en de manier waarop mijn bijna 3 jarige ruin vervoerd is van zijn opfokadres naar zijn nieuwe stal. Deze bevindingen worden gedeeld door alle betrokkenen. Een volgende keer maak ik weer graag gebruik van je diensten.
Koolbergen December 2019 Dalmsholte
Ons bejaarde paard en 2 shetlanders werden met de paardentaxi vervoerd naar ons nieuwe stek in het oosten van het land. Mooie moderne en comfortabele veewagen. Paarden werden netjes ingeladen en de rit werd rustig en professioneel uitgevoerd. De paarden waren kwamen dan ook onbezweet en rustig weer uit de veewagen. Ze hebben het prima naar hun zin op onze nieuwe stek. Ik kan de paardentaxi dan ook voor iedereen aanbevelen als je je paarden wil laten vervoeren.
Geranne November 2019 Oosterbeek
Hele goede service, er wordt goed met je meegedacht over de beste en veiligste manier van vervoer. Ik heb een zeer goede ervaring gehad met het vervoer van mijn 2 paarden.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 31 32 33 34 35    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.