Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Angelique Raadgever Juni 2021 Megen
Fijn deskundig vervoer met veel aandacht voor het paard
Shelly van Amerongen Juni 2021 Wijdenes
Het contact met Horse Logistics is zeer naar wens verlopen. Omdat er haast achter het transport zat hebben zij hun best gedaan om mee te denken! Dit is als zeer prettig ervaren!! De live locatie die gedeeld werd tijdens de rit is ook als heel fijn ervaren. Al met al zeer tevreden over Harry en zijn transportbedrijf!!!
Suzanne Mei 2021 Zeewolde
Ik kan een rit met Harry alleen maar aanbevelen. Hij heeft echt hart voor paarden, een fijne wagen en hij rijdt super vloeiend. Mijn merrie was erg relaxt tijdens het laden en transporteren en dat komt ook door Harry. Bovendien was het een ontzettend gezellige rit en leuke dag. Veel dank!
Wendy Willems Mei 2021 Son en Breugel
Gisteren heeft Harrie mijn twee jonge D pony’s verhuisd. Ze liepen zonder aarzelen de veewagen op. Wat een fijne rit! Dit is echt een aanrader. Veilig vervoer en een deskundige aanpak. Hier worden paarden eigenaren blij van. De pony’s stonden volledig ontspannen tijdens de rit. Als ik vervoer nodig heb bel ik voortaan Harrie!
Lonneke Vodegel Mei 2021 Angeren
Hele fijne ervaring gehad met Harry bij het vervoer van mijn 6 maanden oude hengstveulen. Harry is heel rustig, vriendelijk, professioneel en doortastend. Hij zet een fijne ontspannen sfeer neer. Mijn veulen kwam dan ook heel relaxed aan na een 2 uur durende rit en dat voor het eerst op een trailer/vrachtwagentje. Ook in de voorbereiding niks dan lof. Snelle communicatie en Harry is heel hartelijk en denkt met je mee. Echt een aanrader als je je paard moet laten vervoeren!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 44 45 46 47 48    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.