Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Cristel Brouwer Oktober 2022 Arnhem
Afgelopen weekend mijn 22-jarige Andalus laten verplaatsen van Leidschendam naar Berg en Dal. Na een traumatische ervaring voor zijn 1e jaar toen hij op slechte wijze door een andere vervoerder van Spanje naar NL is gekomen, is hij 20 jaar de trailer niet meer op geweest. Wel met deskundige afgelopen jaar getraind, maar nooit tot rijden gekomen. Dit was dus retespannend voor ons! Harry stond voor ons klaar, heeft alles met mij doorgesproken en heeft mijn paard probleemloos vervoerd. Ik stond versteld. Blij dat ik was. Paard was heel rustig en kwam niet gestressed van de trailer af. Super fijn, ik raad iedereen H-L aan!!
Annelies Oktober 2022 Tiel
Vandaag mijn merrie met veulen laten vervoeren naar hun nieuwe adres door horse - logistics. Ik ben zo blij dat ik hiervoor gekozen heb. Mijn paarden werden comfortabel en veilig vervoerd en goede hulp bij in- en uitladen. Er werd erg vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd in alle rust. Heel fijn! Ik ga er zeker vaker gebruik van maken.
Nicole Karajkovic September 2022 Germany
Mein Fohlen wurde am 23.09.22 von den Niederlande nach Belgien transportiert. Alles lief perfekt und unkompliziert. Von der Kontaktaufnahme, über ein Angebot zum Transport, bis zur Pünktlichkeit am Transport Tag. Super nett, hilfsbereit und sehr pferdefreundlich. Alles lief glatt, sogar das abladen am Zielort. Ich kann es nur weiterempfehlen…. Top Unternehmer 👍
Jolanda Schijf September 2022 Meeuwen
Als u een goed en betrouwbaar adres zoekt om uw paarden te laten vervoeren dan is dit de beste! Duidelijke communicatie en heldere informatie. Hele fijne en veilige vrachtwagen waar je de paarden met veel vertrouwen inzet. Harry zelf is een man met een hart van goud! Buitengewoon goed en lief voor de paarden maar zeker ook voor de eigenaar. Helaas hebben we ons paard moeten laten inslapen en de compassie en medeleven van Harry waren hartverwarmend. Lieve Harry enorm bedankt voor je goede zorgen en je steun en als het ooit weer nodig is dan bellen we zeker weer naar jou!!!!
Ellen September 2022 Eindhoven
Een paard vervoeren die geen tot weinig ervaring heeft met transport is altijd spannend. Zeker als de rit twee uur duurt. Een beter transportbedrijf is niet denkbaar. Goed materieel en een bestuurder met kennis van zaken zonder haast. Harry bedankt voor de overtocht van mijn paard Lurury M. Beter had ik niet kunnen treffen.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 58 59 60 61 62    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.