Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 28 29 30 31    volgende >>
Molli Sandor Augustus 2019 Belgium
I can absolutely recommend Harry’s services for horse transport. He is highly supportive, has a lot of patience (my horse is problematic), flexible, and a great company. During the preparation phase he replied to me promptly to all my queries. It is clearly visible that he has a lot of experience in horse transportation. Also he drives extremely carefully, therefore the horse feels comfortable during the travel. The truck was clean, hay net ready when he arrived to the pick up place. Do not hesitate at all to choose him, I can assure, you will not be disappointed but get the best quality service possible.
Claudia Mangelaars Juli 2019 Capelle aan denijssel
Deze week is mijn kwpn ruin door Harry vervoerd. Omdat ik terugkom/ verdiepingsdagen had voor mijn instructeurs opleiding. Omdat mijn ruin veel spanni g opbouwt met vervoeren en dus ook dan wat onrustig op de trailer kan zijn, gekozen om hem te vervoeren door Harry en zijn paardenvrachtwagentje. Dit is dan ook heel fijn gegaan. Harry zelf is rustig en mijn ruin bouwde wel iets spanning op maar dat was de eerste 5min dat hij op de wagen stond. Tijdens de rit mbv camera kan je je paard in de gaten houden. Mijn ruin stond de hele weg super relaxt. Ik ben blij dat mijn ruin weer een goede ervaring heeft gehad met vervoeren dankzij Harry!.
Willy Breunesse Juli 2019 Woerden
De afgelopen week heeft Harry mijn paard en fiets vervoerd het is geweldig goed gegaan. Mijn paard was sinds zijn aankomst 5 jaar geleden nooit meer in een trailer geweest, maar de rust en het vakmanschap/ en vertrouwen van Harry maakte de reis van 5 kwartier, bijzonder comfortabel. Als ik weer op reis ga, dan is Harry de aangewezen persoon. Dankjewel Harry , het was een mooie ervaring.
Ramona Hartmann Juli 2019 Holthone
Een super service! De jonge merrie had nog geen ervaring met reizen en ze hebben haar super rustig behandeld. Ook het contact vooraf was prettig en duidelijk. Als we weer eens gebruik moeten maken van transport zou ik zeker weer voor dit bedrijf gaan!
Nicolle van Soelen Juli 2019 Lexmond
Voor het vervoer van mijn paard naar zijn nieuwe onderkomen, kwam ik na even zoeken bij Horse Logistics terecht. Gelijk contact opgenomen voor een offerte en die had ik binnen no time ontvangen. Ook bij andere paardentaxi's een offerte opgevraagd, maar na telefonisch contact met Horse Logistics was mijn keus snel gemaakt, want ik had direct een goed gevoel erbij. Gister was het dan zover, en heeft Horse logistics mijn paard opgehaald, en keurig afgeleverd. Mijn paard kwam super relaxed van de mooie vrachtwagen af, totaal niet bezweet of gestrest, Harry ging ook heel rustig en relaxed met mijn paard om. Mocht ik ooit weer vervoer nodig hebben dan huur ik ze zeker opnieuw in!!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27 28 29 30 31    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.