Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 62 63 64 65 66    volgende >>
Xandra Gilhuys April 2023 Andijk/München Nederland/Duitsland
Na 2x een slechte ervaring gehad met andere paarden transport bedrijven ( ook toen mijn paard vervoerd naar Duitsland) . Omdat mijn paard nog een keer naar Duitsland moest ben ik gaan zoeken en kwam ik bij Harry horse-logistics hoewel de recensies op de site veelbelovend waren had ik toch mijn twijfels na mijn ervaringen met andere transport bedrijven. Gelukkig bleken die geheel onterecht. Harry heeft mijn paard naar volle tevredenheid naar München gebracht. Hij denkt mee, houd je op de hoogte, als je belt of appt met vragen antwoord hij meestal gelijk. Ondanks dat mijn paard had besloten om niet de wagen op te gaan heeft hij dat prima opgelost en kwam hij super relaxed aan in München. Mocht ik ooit nog mijn paard moeten vervoeren bel ik Harry! Harry nogmaals bedankt voor alles! Echt top gedaan! Groetjes, Xandra
Sylvia Maart 2023 Nijmegen
Ik beveel horse logistics van harte aan; ze komen op tijd, ze zijn erg klantgericht en heel vriendelijk en kundig met paarden en denken met je mee. We hebben hun service als erg prettig ervaren en we komen zeker terug :)
Natasja Maart 2023 Westervoort
Afgelopen zaterdag heeft Harry onze jaarling hengst naar de opfok gebracht. Pony stond binnen 10 minuten op de vrachtwagen en heeft er een super ervaring aan overgehouden. Echt een aanrader! Ik weet wie ik kan bellen voor een volgend ritje.
Sabine Boerboom Maart 2023 Millingen aan de rijn
Super goeie ervaring met mijn onervaren haflinger jaarling van deze fijne paardentaxi! Trailer vrachtwagen werd omgetoverd tot box. De chauffeur Harry super aardige man en wist waar hij het over had. Er werd rustig aan gereden, en kreeg na de hand update hoe ze het onderweg gedaan had. Zeker ga ik in het vervolg als het nodig is weer hier ritje boeken.
Mirjam Maart 2023 WIJCHEN
Harry heeft samen met mij mijn eerste shetlander Guus opgehaald helemaal uit Friesland. Ik vond het rete spannend, omdat Guus nog nooit in een paardenwagen was vervoerd. Voorafgaande dacht ik eerst nog een trailer te huren voor achter mijn auto. Ik ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. Guus stapte samen met Harry zo de wagen in. Tijdens het rijden werd Guus toch wel wat onrustig en hebben we de wagen stil gezet en heeft Harry Guus op een manier vastgezet dat zijn kijkrichting alleen de hooizak was. En voor het geval Guus alsnog in paniek zou raken en met zijn hele gewicht aan het touw zou gaan hangen dat het touw los kon schieten. En dat bleek een gouden zet, want daarna werd Guus steeds rustiger....en ik ook... We hadden bij wijze van spreken wel naar Spanje door kunnen rijden. Naast dat het fijn was om een ervaren iemand bij je te hebben was het ook super gezellig. Volgende keer bel ik hem weer als ik paarden vervoer nodig heb!!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 62 63 64 65 66    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.