Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 38 39 40 41 42    volgende >>
Iris van Laarhoven November 2020 Mons, BelgiŽ
Voor mijn verhuizing naar Mons in BelgiŽ zocht ik een vervoerder voor mijn paard Annecy en ik kwam meteen uit bij Harry. Alles werd perfect geregeld, van ophalen en naar de keuring gaan tot het afleveren. Doordat ik zelf niet bij het transport kon zijn was het voor mij erg spannend maar ik kon live de locatie van Annecy de gehele rit volgen en ik kreeg foto's door dat ze rustig op de trailer stond. Annecy kwam na een lange rit super relaxed aan op de nieuwe stal, ze liep zo de vrachtwagen af zonder stress of zweet. Op de stal heeft Harry ook nog heel prettig uitleg gegeven over de dingen die ik in BelgiŽ moest regelen, echt een totaalpakket aan service en klantvriendelijkheid! Hele prettige communicatie en vooral heel paardvriendelijk!
Chris November 2020 Haarlem
Ons hele grote paard Tazz en zijn kleine shetlander vriendin Bella moesten verhuizen. Ze hebben een top rit gehad, zijn in alle rust vervoerd! Bedankt voor de fijne rit!
Birgit Bakker November 2020 Poppel
Het was fijn en rustig voor de paardjes om met Harry vervoerd te worden. En gezellig voor de mens. Dikke dank!
Samantha November 2020 Zwijndrecht
Maandag is mijn paard Darwins door Harry vervoerd naar dp Bodegraven en service was echt top me paard is super goed vervoerd en was een gezellige rit bedankt !!
Annemaar van Loon November 2020 Amersfoort
Op 29 augustus heeft Harry mijn paard vervoerd om aanwezig te zijn als 'special guest' op de bruiloft. De communicatie vooraf liep goed en op de dag zelf was Harry flexibel. Op de heenweg is een vriendin van mij meegereden en op de terug weg heeft Harry mijn paard alleen terug gereden en weer bij de andere paarden gezet. Hele goede ervaring!
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 38 39 40 41 42    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.