Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 23 24 25 26 27    volgende >>
Annique September 2018 Utrecht, Nederland
Horse Logistics heeft het vervoer van ons paard verzorgd vanuit Milaan naar Nederland. Een hele flinke reis, maar met de fantastische zorgen en individuele aandacht van Horse Logistics is het paard met een privé transport veilig naar Nederland vervoerd in 2 dagen tijd. Tussendoor hebben ze overnacht in Zuid Duitsland, zodat het paard lekker even de benen wat kon strekken. Het paard is gedurende de reis steeds goed in de gaten gehouden en voorzien van lekker veel ruwvoer en drinken. Wij ontvingen daarnaast ook steeds updates van het team over de vorderingen van de reis en over hoe het ging met het paard. Op deze manier heeft hij letterlijk een ‘first class’ reis gehad en is hij gezond en wel in Nederland gearriveerd! Dankjewel Horse Logistics!
Yvette saarloos vd velde September 2018 Nederland - tiel
Vorige week het transport van onze 2 haflingers verzorgd. Super tevreden! Aangezien ikzelf door omstandigheden niet mee kon rijden, kreeg ik foto’s toegestuurd van de camerabeelden, heel attent. Een aanrader!
Sharon Bronsveld Augustus 2018 Ierland
Super goede en leuke service! Harry heeft onze ponies en kat van Nederland naar Ierland verhuisd. Dit was een reis van ongeveer 30 uur. Mijn vriend is met Harry en de ponies en kat meegereden en heeft ervaren dat Harry professioneel is en veel verstand heeft van paarden. Harry neemt goede voorzorgsmaatregelen en is goed voor de paarden. Elke trailer rit is is spannend en stressvol voor paarden maar ik moet zeggen dat die van mij fit en zonder al teveel stress zijn aangekomen en snel geaclaumatiseerd waren. Echt een aanrader voor een veilige en gezellige rit!
Ingeborg Augustus 2018 Culemborg
In alle rust en heerlijk ontspannen is mijn merrie deze week naar de afspraak op de kliniek vervoerd. Daar aangekomen is ze door Harry zelfs mentaal bijgestaan zodat ik haar rustig aan kon gaan melden. (Alleen zijn op een stilstaand vervoersmiddel is niet haar favoriet) Wat een super service! Dank je Harry!
Petroeska van Lier Augustus 2018 Diessen/Nederland
Mijn pony Donald is in korte tijd twee keer moeten verhuisd ivm omstandigheden. Beide keren door Harry. De eerste keer was al geweldig in alles en ook de tweede keer was het super. Er was dus geen twijfelen mogelijk om Harry de tweede keer nog een keer te vragen. Het contact is erg persoonlijk en duidelijk. Hij is erg betrokken en heeft een hele fijne omgang met paarden. Het vervoer op zijn luxe vrachtwagentje is helemaal super, daar mijn pony Donald niet op een trailer gaat. Hij ging er heel gemakkelijk op en af en stond ook heel erg rustig tijdens het vervoer. Tijdens de periode voor het laden op stal, gaf hij mij alle tijd om mijn dingen te doen om zo ook een bepaalde periode af te sluiten. Donald gaat nu niet meer verhuizen met zijn 28 jaar. Hij mag nu genieten met zijn nieuwe vriend van zijn oude dag. Beste Harry, enorm bedankt voor alles.....was helemaal top.
<< vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 23 24 25 26 27    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.