Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72    volgende >>
Margit November 2016 Utrecht nederland
Mijn shire merrie is vier jaar en nog heel onervaren, dus het was zo relaxt dat toen Harry kwam hij direct zei dat we rustig aan zouden doen en alle tijd hadden! Alles ging heel gemoedelijk en paardvriendelijk, ik vond Harry ook geruststellend toen ik t even spannend vond en hij hielp met laden en reed rustig. Alles dus helemaal top! Bovendien reed ik mee in de wagen en kon ik de hele tijd op de camera mijn paard zien! Hoe leuk is dat! De prijjs is per km en vind ik prima, Harry wil iets te doen hebben, nadat hij stopte met werken, hij heeft verstand van paarden ent hij heeft en neemt de tijd! Ik betaalde zeker niet de hoofdprijs! Aan te bevelen dus!!
S November 2016 Nederland
Harry heeft mijn merrie met de grootste zorg vervoerd, van de kliniek waar ze geopereerd was naar haar stal. Ik vond hem een aardige en prettige man en door zijn ervaring en deskundigheid ging het allemaal heel erg goed. In de mooie vrachtauto stond mijn paard er heel relaxed bij de hele rit, terwijl ze tot nu toe nog maar weinig op een trailer had gestaan. Ik kon meerijden in de cabine en haar de hele tijd zien op een camera, en ik kreeg zelfs heerlijke koffie.
Marieke November 2016 Geldermalsen
Als je geen trailer hebt of geen vervoer met trekhaak is dit een uitkomst. De rust die ze uitstralen en het vertrouwen die ze geven, kan niet anders zeggen bedankt voor het vervoeren van mijn Quarter.
Maaike Oktober 2016 Nl
Aardige rustige chauffeur proffesioneel zeeeer tevreden kon met n gerust hart mijn paardjes meegeven
Emilie Royaux September 2016 Knokke (België) -Shillington (UK)
De voorbereiding van het vervoer en het vervoer zelf waren top. Mijn 2 paarden werden naar de UK vervoerd in een zeer nette, ruime 2-paardsvrachtwagen. De paarden zagen er zeer ontspannen uit op de vrachtwagen. De begeleiding was super paardvriendelijk en ik kreeg regelmatig een update tijdens het transport dat alles prima ging. Ik ben super tevreden van de uitstekende service en zou dit aan iedereen aanraden.
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.