Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 61 62 63 64 65 66 67 68    volgende >>
Emilie Royaux September 2016 Knokke (België) -Shillington (UK)
De voorbereiding van het vervoer en het vervoer zelf waren top. Mijn 2 paarden werden naar de UK vervoerd in een zeer nette, ruime 2-paardsvrachtwagen. De paarden zagen er zeer ontspannen uit op de vrachtwagen. De begeleiding was super paardvriendelijk en ik kreeg regelmatig een update tijdens het transport dat alles prima ging. Ik ben super tevreden van de uitstekende service en zou dit aan iedereen aanraden.
Silke Stahl September 2016 Deutschland
Ich war sehr zufrieden. Vielen Dank für die professionelle und liebe Betreuung unseres Pferdes !!
Ria en Anne Baeten-Blaauw September 2016 Waalwijk/Nederland
De eigenaar is een supervriendelijke en gezellige man. Perfect geregeld vervoer van ons eerste paard voor de eerste, tweede en derde keer. Kan ik iedereen aanbevelen. Zelfs de ruimte kan aangepast worden voor de "grotere paarden" die nog nooit hebben vastgestaan, zoals de onze 50%/50% Belgisch Trekpaard/ KWPN. Met camera en airco uitgerust. Heel erg bedankt Harry voor de geweldige begeleiding en als we ooit weer vervoer nodig hebben, hoeven we niet na te denken, maar kloppen meteen bij Horse-Logistics aan. Met vriendelijke groet Anne en Ria
Ellen Bergstra Augustus 2016 Nederland
Harry heeft onlangs onze 1 jarige Lusitano merrie naar tevredenheid van München naar Friesland vervoerd. Ze kwam als laatste van de wagen en was heel rustig en ontspannen. De voorbereiding op de rit was ook prima - al onze vragen werden onmiddellijk beantwoord - en dat niet alleen: Harry dacht ook mee ten aanzien van een ander paardentransport waarvan hij wist dat hij het niet uit zou voeren (we hadden al andere verplichtingen). We hebben aan zijn tips en adviezen daarin erg veel gehad. Kortom, alle lof voor horse-logistics.nl!
Marijn Juli 2016 Utrecht, Nederland
Ik heb een super ervaring gehad met Harry! We zijn van Utrecht naar Sint Oedenrode gegaan en zijn rijstijl voelde erg vertrouwd en veilig! Zeker een aanrader.
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 61 62 63 64 65 66 67 68    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.