Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 70 71 72 73 74    volgende >>
Bartels Oktober 2017 Tsjechie
Vorige week mijn pony laten vervoeren van TsjechiŽ naar Nederland. Vanaf het eerste contact voelde het al goed en dit is zo gebleven totdat mijn pony veilig en goed in Nederland aangekomen is.Goed op de hoogte gehouden over alles. Harry heel erg veel dank voor je hulp. Voor ieder ander die vervoer nodig heeft voor een paard is horse logistics zeker aan te bevelen.
Sander Willems - De stal Houteghem September 2017 BelgiŽ - Beernem
Een prima service! Harry heeft enkele dagen in Noorwegen gezeten met opa om achter een dekhengst te gaan! Zeer veilige reis gehad, een goede chauffeur en goede begeleiding! Volgend jaar wordt het zeker en vast een druk jaar bij ons op @De stal Houteghem voor Fjell Finn ;-) Bedankt Harry!
Paul Hallaert September 2017 Beernem Belgie
Heel goede service,veilig,werkt sterk in overleg. Heeft een hart voor het paard, behalve voor een lange kuif(grapje, you know). Zeer goed betaalbaar Een echte aanrader
Kitty- Stal Gestel September 2017 Nederland
Afgelopen zaterdag mijn paardjes middels horse-Logistics naar huis gehaald. De mooie vrachtwagen is bovenverwachting ruim en praktisch. In no-time omgebouwd van 2-paards vervoer naar merrie-veulen-box. Harry is niet alleen een goede betrouwbare chauffeur, maar ook een man met paardenkennis, en heeft mij fantastisch geholpen met het laden vd paardjes. Ondanks dat mijn veulen alles wilde, behalve de vrachtwagen in naar moeders, is het uiteindelijk toch gelukt haar op de wagen te krijgen, op een rustige, geduldige manier, mede door de rust en daadkracht en vertrouwen van Harry. Mijn veulen heeft dus mede dankzij Harry en zijn fijne vrachtwagen een super eerste ervaring gehad omtrent vervoer. Doordat ik bij Harry in de cabine mocht zitten kon ik de paardjes tijdens de reis, middels de camera, in de gaten houden en zag met eigen ogen hoe rustig moeder en veulen waren gedurende de reis naar huis. Vervolgens gingen we de 2 andere paardjes halen, dus hup, merrie-box weer omgebouwd naar 2-paards-wagen, en de andere 2 opgehaald. Ook nu zag ik middels de camera hoe fijn de paardjes het vinden om achterste voren te staan. De paarden hebben onwijs veel ruimte en vooral mijn ruin, die nogal onrustig kan zijn in een normale 2-paards-trailer stond verbazingwekkend rustig. Dus langs deze weg kan ik harry en horse-Logistics alleen maar aanprijzen. Fantastische service en kennis. Maar bovenal de rust die Harry uitstraalt omtrent het omgaan met paarden en het vervoeren van de paarden heeft er mede voor gezorgd dat ik zo enthousiast ben.
Rachel van Kreij September 2017 Nederland (Oss)
Afgelopen week mijn paard door Harry van Horse-Logistics naar zijn nieuwe stal laten vervoeren. Samengevat; een geweldige service, goede en snelle communicatie, 200% betrouwbaar, op tijd, veilig en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Harry denkt aan alle kanten met je mee en zorgt dat alles uit handen wordt genomen. Daarnaast nog erg gezellig ook! Voor iedereen die op zoek is naar een zeer goed adres om zijn of haar paard te laten vervoeren, zowel in binnen- als buitenland; bel of mail Harry van Horse-Logistiscs en ben ook overtuigd! Nogmaals bedankt Harry, ik kan iedereen aanraden om jou te bellen voor paardenvervoer!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 61 62 63 64 65 66 67 ... 70 71 72 73 74    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.