Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 62 63 64 65 66    volgende >>
Aerdenhout April 2016 .
Zover hoeven we meestal niet met de paarden, 1 of 2 uur richting vakantieadres, maar toch is het belangrijk dat het vervoer dik in orde is, en dat is het. Harry is op tijd, helpt en is geduldig! Prima combi voor paardenvervoer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Baumgartner April 2016 Kärnten
Guten Tag, war mit diesen Transport sehr zufrieden. Die Fahrer waren sehr nett und das Pferd wird ganz freundlich behandelt. Es wird ohne Stress verladen. Wirklich zum weiterempfehlen. Danke nochmals. Liebe Grüße aus Kärnten
Delphine Lambot April 2016 Duitsland
HorseLogistics heeft mijn paard vanuit Lille (F) naar München (D) vervoerd. Hoewel ik mijn aanvraag redelijk laat heb verstuurd, kon Harry voor mij een perfecte oplossing vinden zodat mijn paard tegelijkertijd met mij kon verhuizen, en dit voor een heel attractieve prijs. Het transport verliep heel goed, en toen ik in München aankwam, stond mijn paard al ontspannen op mij te wachten. Betrouwbaar, efficient en heel klantvriendelijk: een echte aanrader! Bedankt Harry!
Jacqueline van Soest April 2016 Nederland
Ik heb een aantal jaren gebruik gemaakt van de paardentaxi van Harry. De ritten zijn allemaal perfect, ontspannen en professioneel verlopen. Hij neemt de tijd bij het inladen indien nodig. Bij spoedritten zal hij er alles aan doen om je te vervoeren naar de kliniek ook al heeft hij het erg druk. In de wagen zit in een camera waardoor alles goed te volgen is tijdens de rit. Alle ritten zijn voor mij en mijn merrie door Harry ontspannen en super verlopen. Bedankt Harry voor alles.
m sloot April 2016 nederland
horse -logistics heeft meerdere ritten voor mij verzorgt in binnen en buitenland met veel zorg voor mij uitgevoerd
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 62 63 64 65 66    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.