Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 60 61 62 63 64    volgende >>
Kitty- Stal Gestel September 2017 Nederland
Afgelopen zaterdag mijn paardjes middels horse-Logistics naar huis gehaald. De mooie vrachtwagen is bovenverwachting ruim en praktisch. In no-time omgebouwd van 2-paards vervoer naar merrie-veulen-box. Harry is niet alleen een goede betrouwbare chauffeur, maar ook een man met paardenkennis, en heeft mij fantastisch geholpen met het laden vd paardjes. Ondanks dat mijn veulen alles wilde, behalve de vrachtwagen in naar moeders, is het uiteindelijk toch gelukt haar op de wagen te krijgen, op een rustige, geduldige manier, mede door de rust en daadkracht en vertrouwen van Harry. Mijn veulen heeft dus mede dankzij Harry en zijn fijne vrachtwagen een super eerste ervaring gehad omtrent vervoer. Doordat ik bij Harry in de cabine mocht zitten kon ik de paardjes tijdens de reis, middels de camera, in de gaten houden en zag met eigen ogen hoe rustig moeder en veulen waren gedurende de reis naar huis. Vervolgens gingen we de 2 andere paardjes halen, dus hup, merrie-box weer omgebouwd naar 2-paards-wagen, en de andere 2 opgehaald. Ook nu zag ik middels de camera hoe fijn de paardjes het vinden om achterste voren te staan. De paarden hebben onwijs veel ruimte en vooral mijn ruin, die nogal onrustig kan zijn in een normale 2-paards-trailer stond verbazingwekkend rustig. Dus langs deze weg kan ik harry en horse-Logistics alleen maar aanprijzen. Fantastische service en kennis. Maar bovenal de rust die Harry uitstraalt omtrent het omgaan met paarden en het vervoeren van de paarden heeft er mede voor gezorgd dat ik zo enthousiast ben.
Rachel van Kreij September 2017 Nederland (Oss)
Afgelopen week mijn paard door Harry van Horse-Logistics naar zijn nieuwe stal laten vervoeren. Samengevat; een geweldige service, goede en snelle communicatie, 200% betrouwbaar, op tijd, veilig en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Harry denkt aan alle kanten met je mee en zorgt dat alles uit handen wordt genomen. Daarnaast nog erg gezellig ook! Voor iedereen die op zoek is naar een zeer goed adres om zijn of haar paard te laten vervoeren, zowel in binnen- als buitenland; bel of mail Harry van Horse-Logistiscs en ben ook overtuigd! Nogmaals bedankt Harry, ik kan iedereen aanraden om jou te bellen voor paardenvervoer!
Francoise van den Boom Juli 2017 Nederland
Harry, bedankt voor je fantastische hulp en het vervoer van mijn 3 Ijslanders. Top bedrijf zeker aan te raden!! Gr Francoise
Sanne Juli 2017 Belgie
Zeer zeer tevreden van jullie ! Mijn paard is heel rustig toegekomen van zijn lange rit vanuit Belgie naar Bulgarije. Ook leuk om tussendoor een fototje te krijgen van hem !
N. Montizaan Juni 2017 Huizen
Vandaag heeft Horse logistics mijn 25 jarig paard vervoerd van de Belgische Ardennen naar de Paardenkamp in Soest. Ik had er voor gekozen om hem niet zelf te vervoeren en zocht een betrouwbaar adres waar ik het gevoel bij zou hebben dat mijn paard in goede handen zou zijn. Ik had geen beter bedrijf kunnen treffen! Super tevreden met de gehele verloop van aanvraag t/m aflevering van mijn paard. Snelle reactie op vragen en mails en ik werd gedurende de gehel rit op de hoogte gehouden dmv sms, foto's en telefoontje over hoe het mijn paard verging en hoe laat zij precies aan zouden komen in Soest. Bedankt voor de goede zorgen!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 60 61 62 63 64    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.