Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 52 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Ria en Anne Baeten-Blaauw September 2016 Waalwijk/Nederland
De eigenaar is een supervriendelijke en gezellige man. Perfect geregeld vervoer van ons eerste paard voor de eerste, tweede en derde keer. Kan ik iedereen aanbevelen. Zelfs de ruimte kan aangepast worden voor de "grotere paarden" die nog nooit hebben vastgestaan, zoals de onze 50%/50% Belgisch Trekpaard/ KWPN. Met camera en airco uitgerust. Heel erg bedankt Harry voor de geweldige begeleiding en als we ooit weer vervoer nodig hebben, hoeven we niet na te denken, maar kloppen meteen bij Horse-Logistics aan. Met vriendelijke groet Anne en Ria
Ellen Bergstra Augustus 2016 Nederland
Harry heeft onlangs onze 1 jarige Lusitano merrie naar tevredenheid van München naar Friesland vervoerd. Ze kwam als laatste van de wagen en was heel rustig en ontspannen. De voorbereiding op de rit was ook prima - al onze vragen werden onmiddellijk beantwoord - en dat niet alleen: Harry dacht ook mee ten aanzien van een ander paardentransport waarvan hij wist dat hij het niet uit zou voeren (we hadden al andere verplichtingen). We hebben aan zijn tips en adviezen daarin erg veel gehad. Kortom, alle lof voor horse-logistics.nl!
Marijn Juli 2016 Utrecht, Nederland
Ik heb een super ervaring gehad met Harry! We zijn van Utrecht naar Sint Oedenrode gegaan en zijn rijstijl voelde erg vertrouwd en veilig! Zeker een aanrader.
Michel Verbij Juli 2016 Sint-Oedenrode
Alles TOP geregeld!
Anne Knape Juli 2016 Nederland
Met spoed moesten mijn pony en ik vanuit midden Frankrijk naar Nederland reizen. Toen ik horse-logistics op een woensdagavond met dit voorstel mailde kreeg ik diezelfde avond nog een antwoord van Harry; na een telefoontje over alle details liet hij mij weten dat hij de volgende dag al mijn kant op kon komen. Op vrijdag ochtend kon mijn pony geladen worden en vertrokken wij richting Nederland. Alle zaken die geregeld moesten worden, zoals de keuring om Frankrijk uit te mogen, waren door Harry geregeld. De truck was helemaal klaargemaakt voor mijn paard en mijn bagage kon ook mee. Mijn pony heeft volgens mij nog nooit zo’n comfortabele reis meegemaakt en ook ik heb de reis als zeer prettig ervaren, onder andere door de goede gesprekken en de interessante verhalen van Harry. Mijn pony en ik waren beiden dus goed op ons gemak dankzij het goede vervoer van horse-logistics. Hartelijk dank daarvoor Harry! Omdat horse-logistics servicegericht, betrouwbaar en klantvriendelijk zou ik het aan iedereen die een paard moet vervoeren willen aanraden.
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 52 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.