Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Marieke de Goede Maart 2017 Nederland
Heerlijk een weekje weggeweest met de paarden. Op het laatste moment de paardentaxi besproken. Keurig op tijd, een prima wagen en een fijne chauffeur. De paarden hebben heel comfortabel gereisd. Hartelijk dank en tot een volgende keer.
A. Brombacher Maart 2017 Leersum
Dinsdagavond offerte opgevraagd, woensdagochtend gebeld en zondagavond stond mijn paard al vanaf midden Duitsland in zijn stal in Maarsbergen. Zij heeft toch 385 km gereisd, maar kwam fit de wagen af. Een geweldige service voor een hele reeële prijs. Blij dat wij niet zelf dit avontuur zijn aangegaan met een 1,5 paards trailer.
Tineke Kale Maart 2017 Csemő - Hongarije
Ik ben heel tevreden over hoe alles is verlopen. Het contact over en weer met Harry was voor mij een geruststelling wat betreft mijn twijfels en alle vragen. Voor mij was het best spannend. Maar de reis is prima verlopen en mijn paard kwam fris aan op de plaats van bestemming. Dit bedrijf vind ik een echte aanrader. Harry bedankt voor je fijne hulp!
Margo Janssen Maart 2017 Goirle Nederland
super goede service, keurig op tijd, en fijn de pony mee geladen en mij gerustgesteld!
Marian Januari 2017 Druten
Afgelopen weekend heb ik gebruik gemaakt van Horse-Logistics voor het verhuizen van mijn paard. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, vrijwel direct een offerte met duidelijke informatie via de mail en op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken (zaterdagmiddag gebeld, zondagochtend verhuizing). Het laden ging prima, er zat ook geen druk achter en dit vond ik erg prettig. De rit verliep zeer goed. Mijn paard stond rustig en Harry reed rustig en voorzichtig. Er werd zelfs koffie aangeboden en de rit was gewoon heel gezellig! Ook met uitladen werd ik niet opgejaagd en kon ik gewoon rustig mijn paard op haar nieuwe plek zetten. Er was begrip dat dit een spannend moment was, heel fijn! Kortom, een ontzettend goede ervaring en wanneer ik weer vervoer nodig heb weet ik waar ik moet zijn! Harry, nogmaals bedankt!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.