Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51 52 53    volgende >>
Marijn Juli 2016 Utrecht, Nederland
Ik heb een super ervaring gehad met Harry! We zijn van Utrecht naar Sint Oedenrode gegaan en zijn rijstijl voelde erg vertrouwd en veilig! Zeker een aanrader.
Michel Verbij Juli 2016 Sint-Oedenrode
Alles TOP geregeld!
Anne Knape Juli 2016 Nederland
Met spoed moesten mijn pony en ik vanuit midden Frankrijk naar Nederland reizen. Toen ik horse-logistics op een woensdagavond met dit voorstel mailde kreeg ik diezelfde avond nog een antwoord van Harry; na een telefoontje over alle details liet hij mij weten dat hij de volgende dag al mijn kant op kon komen. Op vrijdag ochtend kon mijn pony geladen worden en vertrokken wij richting Nederland. Alle zaken die geregeld moesten worden, zoals de keuring om Frankrijk uit te mogen, waren door Harry geregeld. De truck was helemaal klaargemaakt voor mijn paard en mijn bagage kon ook mee. Mijn pony heeft volgens mij nog nooit zo’n comfortabele reis meegemaakt en ook ik heb de reis als zeer prettig ervaren, onder andere door de goede gesprekken en de interessante verhalen van Harry. Mijn pony en ik waren beiden dus goed op ons gemak dankzij het goede vervoer van horse-logistics. Hartelijk dank daarvoor Harry! Omdat horse-logistics servicegericht, betrouwbaar en klantvriendelijk zou ik het aan iedereen die een paard moet vervoeren willen aanraden.
Saskia Baas Juni 2016 Zuid-Afrika
Horse Logistics heeft in juni en augustus 2015 naar volle tevredenheid twee paarden voor mij vervoerd. Het was prettig samenwerken met Harry. Hij is zeer professioneel, responsief en een betrouwbare vervoerder. Uw paardentransport is bij hem in goede handen. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Fokje Bult Juni 2016 Frankrijk
Horse-logistics heeft onze twee paarden vanuit Noord-Nederland naar de Lot-en-Garonne in Frankrijk vervoerd. Omdat wij al vooruit gereisd waren heeft Harry het vervoer op zich genomen. Een paard is van nature nerveus en een was op leeftijd maar ze hebben het prima gedaan met de begeleiding van Harry. Overnachting geregeld door hem aan de Belgische/Franse grens en de volgende dag zijn ze super goed bij ons aangekomen. Zeker een aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51 52 53    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.