Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Saskia Baas Juni 2016 Zuid-Afrika
Horse Logistics heeft in juni en augustus 2015 naar volle tevredenheid twee paarden voor mij vervoerd. Het was prettig samenwerken met Harry. Hij is zeer professioneel, responsief en een betrouwbare vervoerder. Uw paardentransport is bij hem in goede handen. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Fokje Bult Juni 2016 Frankrijk
Horse-logistics heeft onze twee paarden vanuit Noord-Nederland naar de Lot-en-Garonne in Frankrijk vervoerd. Omdat wij al vooruit gereisd waren heeft Harry het vervoer op zich genomen. Een paard is van nature nerveus en een was op leeftijd maar ze hebben het prima gedaan met de begeleiding van Harry. Overnachting geregeld door hem aan de Belgische/Franse grens en de volgende dag zijn ze super goed bij ons aangekomen. Zeker een aanrader!
L. Blokzijl Juni 2016 Handel
Afgelopen weekend heeft Harry ons paard naar een rusthuis gebracht. Fijne veilige paardenwagen en Harry heeft in alle rust ons paard vervoerd. Bedankt Harry!
Barbara Grundwald-Ratzenböck Mei 2016 Austria
sehr netter und professioneller Kontakt (auf Deutsch), hatte zu jedem Zeitpunkt ein gutes Gefühl. Mein Pferd kam entspannt an, die beiden Begleitpersonen waren sehr höflich und kompetent, der Transporter war geräumig. Alles in Allem sehr zu empfehlen! Transport von Holland nach Oberösterreich.
n. torn Mei 2016 Ewijk, Nederland
Super fijne service. Mooi optijd aanwezig. Gezellige en klantvriendelijke manier van doen zowel voor dier als mens. Ondanks dat mijn paard toch nerveus was en het toch wat eng was voor de verdoving zijn we toch geweldig behandelt en tot onze bestemmig gekomen. Zeker een aanrader!
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 53 54 55 56 57 58 59    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.