Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Anne November 2017 Glottertal (Duitsland)
Harry heeft ervoor gezorgd dat mijn KWPN hengstveulen van 6 maanden oud met een shared load van Nederland naar zuid Duitsland werd gebracht. Het veulen werd pas bij het ophalen afgespeend en had nog nooit een vrachtwagen gezien. De twee chauffeurs hebben een berg ervaring en een hart voor paarden. Het veulen stond binnen een paar minuten in een special gecreŽerde veulenbox, zodat hij gewoon los kon staan zonder zich te kunnen bezeren. Geen stress en geen gedoe. Na anderhalve dag transport kwam het veulen heel ontspannen uit de vrachtwagen. Dit had ik echt nooit verwacht. Dankzij Horse Logistics heeft mijn veulen een super eerste ervaring op transport gehad. Ik kan Harry iedereen aanbevelen. De communicatie is geweldig. Harry weet waar hij het overheeft, geeft goede uitleg en regeert snel. Ook weet hij precies wat in welk land qua papieren nodig is. Mijn veulen moest bijvoorbeeld door de N.V.W.A. gekeurd worden. Ook dit heeft hij allemaal geregeld. Geweldige service van A tot Z. Als ik nog eens een transport nodig heb, weet ik je te vinden. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt Harry en een groot compliment aan de chauffeurs!
Ria en Anne Baeten November 2017 Kaatsheuvel/Nederlan
Na een jaar met spoed Harry (horse logistics) weer moeten inschakelen vanwege een verhuizing van ons grote paard Macho (half belgisch trekpaard/half kwpn). Het kon allemaal meteen geregeld worden. En alles verliep zo geweldig goed dat ik al heb doorgegeven hem te benaderen als we een paar dagen volgend jaar naar de zee zouden willen met ons paard. Super service weer Harry. Bedankt ook namens mijn dochter Anne. Horse logistics is er gewoon voor je paard, maar ook voor de eigenaren!
Laura Oktober 2017 Soest
Harry heeft mijn vier maanden oude merrie direct na het afspenen naar de opfok gebracht. Zijn wagen kan hij zo ombouwen dat er een box wordt gecreŽerd zodat jonge paarden die dit nog niet gewend zijn niet vast hoeven te staan. Ideaal! Daarnaast heb ik de communicatie met Harry als zeer prettig ervaren. Hij reageert snel, denkt graag mee en heeft me netjes op de hoogte gehouden tijdens de reis.
Braunstein Cornelia. Oktober 2017 ÷sterreich
Ich war sehr zufrieden, gerne wieder und werde ich auch gerne weiter Empfehlen. Vielen Dank fŁr die professionelle und liebe Betreuung meines Friesen !!
Stal 't Kempke Oktober 2017 Neede Holland
Ik heb onlangs een paard verkocht naar Oostenrijk en alles is perfect geregeld door Horse-Logistics. Er werden duidelijke afspraken gemaakt door alle partijen. Vanaf het eerste gesprek over het transport de keuring door de N.V.W.A. het ophalen van het paard het transport naar Oostenrijk. De nieuwe eigenaar was super tevreden hoe het paard aankwam op de plaats van bestemming. Met andere woorden de volgende keer kom ik hier zeker weer om alles te laten regelen door Horse- Logistics. Harry het was erg prettig om met je zaken te doen super goed. Met vriendelijke groet, Het team van Stal 't Kempke
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 51 52 53 54 55    volgende >>
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.