Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42    volgende >>
Marian Januari 2017 Druten
Afgelopen weekend heb ik gebruik gemaakt van Horse-Logistics voor het verhuizen van mijn paard. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, vrijwel direct een offerte met duidelijke informatie via de mail en op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken (zaterdagmiddag gebeld, zondagochtend verhuizing). Het laden ging prima, er zat ook geen druk achter en dit vond ik erg prettig. De rit verliep zeer goed. Mijn paard stond rustig en Harry reed rustig en voorzichtig. Er werd zelfs koffie aangeboden en de rit was gewoon heel gezellig! Ook met uitladen werd ik niet opgejaagd en kon ik gewoon rustig mijn paard op haar nieuwe plek zetten. Er was begrip dat dit een spannend moment was, heel fijn! Kortom, een ontzettend goede ervaring en wanneer ik weer vervoer nodig heb weet ik waar ik moet zijn! Harry, nogmaals bedankt!
Lizette Januari 2017 Nederweert / Nederland
Het was niet de eerste keer dat mijn paarden vervoerd moesten worden maar het was wel de eerste keer dat dit zonder "kleerscheuren" gebeurde. Dit met name dankzij Harry en zijn moderne luxe 2-paards vrachtwagen met zijlading en lage instap. Harry wist met zijn rustige en vriendelijke houding mijn paarden binnen een mum van tijd te laden, voor mij ongekend! De paarden kwamen rustig en relaxed op de plaats van bestemming. Harry, zeer bedankt! De volgende keer hoef ik niet meer na te denken over het vervoer van mijn paarden, ik neem meteen contact op met Harry van Horse Logistics!!
Alfred Denker December 2016 Spanje
Zeer vriendelijk. Uitstekende service op hele korte termijn. Een aanrader.
Ellen December 2016 Ut/Ned
Fijne vervoerder: consciŽntieus, pragmatisch ťn relaxed. Fijn vervoer: state of the art, safe en slim flexibel in te delen 2 paard vrachtwagen. Goed oog voor mens en paard. Rijdt netjes. Rondom prima!
Sylvia Naagen November 2016 Lithoijen
Ik ben zelf professioneel werkzaam in de paarden, maar ik maak toch af en toe gebruik van Horse Logistics, zoals afgelopen donderdag 24 november. 2 tweeŽnhalf jarige moesten in het noorden van het land opgehaald worden. Beide waren nog niet veel in de hand geweest. Eentje moest afgezet worden in Bodegraven Het overgebleven paard werd toen wat onrustig en toen hebben we het tussenschot als voorwand neergezet,waarna we het paard in de hoek vastgezet hebben, daardoor hebben we de reis rustig en veilig voort kunnen zetten naar het zuiden. Kortom een aanrader voor zowel de amateur met 1paard alswel de beroeps.
<< vorige   1 2 3 4 5 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42    volgende >>


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.