Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
N. Montizaan Juni 2017 Huizen
Vandaag heeft Horse logistics mijn 25 jarig paard vervoerd van de Belgische Ardennen naar de Paardenkamp in Soest. Ik had er voor gekozen om hem niet zelf te vervoeren en zocht een betrouwbaar adres waar ik het gevoel bij zou hebben dat mijn paard in goede handen zou zijn. Ik had geen beter bedrijf kunnen treffen! Super tevreden met de gehele verloop van aanvraag t/m aflevering van mijn paard. Snelle reactie op vragen en mails en ik werd gedurende de gehel rit op de hoogte gehouden dmv sms, foto's en telefoontje over hoe het mijn paard verging en hoe laat zij precies aan zouden komen in Soest. Bedankt voor de goede zorgen!
Cindy Versantvoort Juni 2017 Sint oedenrode/ Nederland
Snelle reactie, nette prijs, goed advies, een fijne ruime transportwagen en Harry is een gezellige en aardige man die zelfs onderweg even belt hoe het gaat. Super tevreden klant �
Agrishipping - Mirranda Brouwers Juni 2017 Melissant
Wederom een top geregeld transport vanuit Duitsland naar Nederland. Er komen er nog meer Harry! En bedankt weer voor de service.
Heleen Maas Juni 2017 Dongen.nederland
Alles super geregeld Was heel blij dat Harry ons heeft geholpen met het vervoer van ons onervaren tinker Nogmaals super en bedankt👍🐴
Kelly April 2017 Tilburg
Super goede service! Heel erg tevreden over het transport van m'n paard! Bij het volgende transport neem ik zeker weer contact op!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.