Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Charlene de Koning April 2017 Bokhoven/Nederland
Super tevreden, alles zeer goed geregeld. Mooie en zeer veilige vrachtwagen. Allerlei extra attributen aanwezig, kan dus inspelen op (bijna) elke situatie. Onderweg ook heel veilig en rustig gereden, nog beter dan ikzelf altijd doe!! Fijn op tijd, en met heel veel rust laden en lossen. Ik kan het iedereen aanraden, want ik zal de volgende keer zeker weer gebruik maken van horse-logistics!!!!!! Een 5 sterren vervoer!!!!!
Zardando Maart 2017 Nederland
Harry, heel hartelijk dank voor de wijze waarop je vanochtend KWPN hengst Zardando naar het dekstation hebt vervoerd. Als je er als eigenaar niet bij kan zijn is het altijd best spannend, maar dan is het heel fijn om op jou te kunnen vertrouwen. Top!
Marieke de Goede Maart 2017 Nederland
Heerlijk een weekje weggeweest met de paarden. Op het laatste moment de paardentaxi besproken. Keurig op tijd, een prima wagen en een fijne chauffeur. De paarden hebben heel comfortabel gereisd. Hartelijk dank en tot een volgende keer.
A. Brombacher Maart 2017 Leersum
Dinsdagavond offerte opgevraagd, woensdagochtend gebeld en zondagavond stond mijn paard al vanaf midden Duitsland in zijn stal in Maarsbergen. Zij heeft toch 385 km gereisd, maar kwam fit de wagen af. Een geweldige service voor een hele reeële prijs. Blij dat wij niet zelf dit avontuur zijn aangegaan met een 1,5 paards trailer.
Tineke Kale Maart 2017 Csemő - Hongarije
Ik ben heel tevreden over hoe alles is verlopen. Het contact over en weer met Harry was voor mij een geruststelling wat betreft mijn twijfels en alle vragen. Voor mij was het best spannend. Maar de reis is prima verlopen en mijn paard kwam fris aan op de plaats van bestemming. Dit bedrijf vind ik een echte aanrader. Harry bedankt voor je fijne hulp!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.