Internationaal Paardenvervoer & Paardentaxi
Volg ons op

Klantreferenties / Customer references


 
Agrishipping - Mirranda Brouwers Juni 2017 Melissant
Wederom een top geregeld transport vanuit Duitsland naar Nederland. Er komen er nog meer Harry! En bedankt weer voor de service.
Heleen Maas Juni 2017 Dongen.nederland
Alles super geregeld Was heel blij dat Harry ons heeft geholpen met het vervoer van ons onervaren tinker Nogmaals super en bedankt👍🐴
Kelly April 2017 Tilburg
Super goede service! Heel erg tevreden over het transport van m'n paard! Bij het volgende transport neem ik zeker weer contact op!
Inge April 2017 Duitsland
Ik ben zeer tevreden! Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om mijn paard op te laten halen in Duitsland in plaats van zelf met de trailer te rijden. Alles was goed geregeld. Ik vond het ook fijn dat ik op de hoogte gehouden werd wanneer mijn paard was ingeladen op het vertrekpunt, dat het goed ging met mijn paard tijdens de reis en dat ik gebeld werd over het tijdstip wanneer hij zou aankomen.
Anneke den Ouden April 2017 Schijndel / Nederland
Voor het eerst met Horse-Logistics mijn bange en zenuwachtige PRE vervoerd. Alles is heel goed gegaan. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit. Van het eerste contact per telefoon en email tot aan de eindbestemming. Ook het vervoer heb ik als zeer luxe ervaren en mijn paard stond mooi veilig en we konden de hele rit mijn paard zien dmv een camera. Ik raad het iedereen aan! Top!


Plaats referentie / Write reference
Snel en veilig uw paard vervoeren? Bel direct: +31 (0)412 854 999 voor overleg en informatie.